Ministrul Educaţiei anunţă că profesorii care în 2021 au comis erori majore la Evaluarea Naţională şi la Bacalaureat nu vor mai evalua

Ministrul Educaţiei anunţă că profesorii care în 2021 au comis erori majore la Evaluarea Naţională şi la Bacalaureat nu vor mai evalua

Sorin Cîmpeanu: Insist în continuare pe eliminarea diferenţelor mult prea mari între notele date de unii evaluatori şi alţii FOTO Inquam Photos / George Calin

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu a anunţat, luni, că acei profesori care au comis erori majore, anul trecut, la Evaluarea naţională şi la Bacalaureat nu vor mai lua parte la niciun examen naţional, el precizând că la nivelul Ministerului Educaţiei există o listă cu cei care au făcut erori majore la aceste evaluări.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Avem lista acelor evaluatori care au comis erori majore şi pot să vă asigur, mă ţin de cuvânt, nu vor mai evalua la niciun examen naţional după greşelile pe care le-au făcut în Evaluarea naţională sau Bacalaureatul de anul trecut”, a spus minstrul. 

El a precizat că, în urma discuţiei cu reprezentanţii asociaţiilor de părinţi, o solicitare majoră a acestora a fost o corectare computerizată pentru aceste examene, şi că este singura şansă de a evolua. 

”Insist în continuare pe eliminarea diferenţelor mult prea mari între notele date de unii evaluatori şi alţii”, a mai spus Cîmpeanu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările