Ministerul Educaţiei şi Cercetării  lansează un modul de clase digitale

Ministerul Educaţiei şi Cercetării  lansează un modul de clase digitale

Naradix, program online pentru adolescenţi FOTO Shutterstock

În cadrul iniţiativei „Reacţie pentru educaţie”,  se lansează miercuri, 1 aprilie,  Naradix – modul de clase digitale, prin care adolescenţi din întreaga ţară îşi dau întâlnire online, timp de o oră, pentru a învăţa despre lucrurile care îi pasionează.

Ştiri pe aceeaşi temă

De la social media, la personal branding, dezvoltare personală, tehnologie, inteligenţă artificială sau educaţie financiară, elevii vor avea ocazia de a interacţiona cu profesionişti de top, a transmis Ministerul Educaţiei, printr-un comunicat de presă.
 

În cadrul NaradiX, vor participa vloggeri celebri, oameni de business sau traineri cunoscuţi.

Programul întâlnirilor NaradiX din această săptămână:
 
  • Miercuri, 1 aprilie: Bianca Adam – iniţiatoarele programului, Andra Munteanu şi Armina Dobrică, vor răspunde întrebărilor pregătite de Bianca şi vor anunţa programul pentru următoarele săptămâni.
  • Joi, 2 aprilie: Dr. Mihail Pautov - Medicul va explica pe îndelete de ce e important să rămânem acasă pe perioada carantinei, cum să ne protejăm de virus şi cum pot evolua lucrurile în continuare.
  • Vineri, 3 aprilie: Urania Cremene - despre cum pot fi gestionate sănătos emoţiile în timpul izolării, ce putem face pentru a ne simţi cât mai bine chiar dacă nu ieşim din casă şi cum putem folosi timpul liber în mod constructiv.  


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: