Locul premiantului: 30 de diplome în trei ani de şcoală

Andreea Bianca Isac este elevă în clasa a III-a la Şcoala Nr. 8 ,, Elena Rareş“ din Botoşani. Ea a adunat peste 30 de diplome la concursurile naţionale de matematică, limba română şi de cultură generală, organizate de Ministerul Educaţiei şi Cercetării.

„Am doar două calificative «bine», restul sunt «foarte bine». Sunt dornică să aflu şi învăţ din plăcere. Cheia succesului este să înveţi zilnic la toate materiile, pentru că fiecare lecţie are legătură cu cealaltă. Dacă nu ai învăţat, spre exemplu, o singură formulă, nu poţi rezolva o problemă de matematică", spune eleva.

Andreea învaţă câte cinci ore pe zi fără să se plângă de plictiseală. Ca să înţeleagă mai bine materia, ea face lectură suplimentară, care o ajută să-şi dezvolte vocabularul şi să acumuleze cunoştinţe noi. Andreea îşi doreşte ca la clasele primare să fie introduse istoria, chimia şi biologia.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: