LIVE VIDEO Conferinţa intenaţională „2Day Ambassador”

LIVE VIDEO Conferinţa intenaţională „2Day Ambassador”

FOTO Arhivă

Conferinţa intenaţională „2Day Ambassador”, organizată la Bucureşti între 20-22 martie, este dedicată în acest an sărbătoririi a două evenimente istorice: Centenarul Unirii şi 70 de ani de la înfiinţarea statului Israel.

Organizată de Complexul Educaţional Lauder-Reut, conferinţa, ajunsă la a şaptea ediţie, aduce 270 de elevi din 22 de licee din Bucureşti, faţă în faţă cu diplomaţi, analişti de politică internaţională şi de securitate, specialişti în comunicare, profesori din România şi din străinătate, pentru a discuta problemele cu care se confruntă comunitatea internaţională. Complexul Educaţional Lauder-Reut este singura instituţie de învăţământ liceal din ţară care are diplomaţia ca materie de studiu pregătind viitorii diplomaţi şi experţi în relaţii internaţionale.

Pe parcursul conferinţei, ambasadori români şi străini vor discuta în mai multe paneluri despre meseria de diplomat, arta negocierii, dar şi despre securitate cibernetică, geopolitica în Orientul Mijlociu sau fenomenul fakenews.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: