Lista liceelor particulare din Capitală, autorizate sau acreditate, care organizează admitere în clasa a IX-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 20 de licee particulare din Bucureşti, autorizate sau acreditate, organizează în acest an examen de admitere în clasa a IX-a. Printre acestea se numără şi Liceul Teoretic Internaţional de Informatică Bucureşti unde media ultimului candidat declarat admis în 2015 a fost 8,50.

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) a publicat broşura privind admiterea în învăţământ liceal pentru anul şcolar 2016 – 2017. 

În document este prezentată şi lista liceelor particulare autorizate sau acreditate crae organziează examen de admitere:

1. Liceul Teoretic Internaţional de Informatică Bucureşti are şapte clase, cinci dintre acestea fiind la Matematică - Informatică. Ultimul candidat declarat admis la această specializare a avut media 8,50.

La această unitate mai există şi o clasă de Ştiinţe ale Naturii, ultima medie a fost 8,50, dar şi o clasă de Filologie, unde ultima media a fost tot 8,50.

2. Liceul Teoretic „Şcoala Europeană Bucureşti” are trei clase, dintre care una la Matematică - bilingv engleză, unde ultima medie de admire din 2015 a fost de 7,92, una la Filologie, ultima medie de admitere fiind de 6,80, şi una de Ştiinţe ale Naturii - bilingv engleză.

3. Liceul Tehnologic Particular „Onicescu-Mihoc” are o singură clasă pentru specializarea Tehnician în activităţi economice. Ultima medie de admitere a fost de 5,40.

4. Liceul Teoretic „Naţional” are trei clase, una de Matematică - informatică - intensiv limba engleză, ultima media de intrare a fost 8,01, una de Filologie - intensiv limba engleza, media ultimul admis fiind 7,50, şi una de Ştiinţe ale naturii - intensiv limba engleză.

5. Liceul Teoretic „Şcoala Mea” are doar o clasă de Ştiinţe ale naturii - intensiv limba engleză, ultima medie de admitere fiind 8,04.

6. Liceul FEG Bucureşti, are doar două clase de Ştiinţe sociale, una dintre acestea fiind la frecvenţă redusă. Media ultimul admis a fost 5.

7. Şcoala Gimnazială „Anastasia Popescu” are profil pedagogic, având o clasă de Învăţător-educatoare.

8. Liceul Teoretic „New Generation School” are patru clase de Filologie. Ultima persoană admisă a intrat cu media 6.

9. Liceul Teoretic „Victoria” are două clase de Filologie, una dintre acestea fiind la frecvenţă redusă. 

10. Liceul Tehnologic „Traian Lalescu” are o singură clasă pentru specilizarea de Tehnician în activităţi economice.

11. Liceul Teoretic „Hyperion” are zece clase împărţite în cinci specilizări: două pentru Matematică - Informatică, două pentru Ştiinţe ale Naturii, două pentru Filologie şi două pentru Tehnician în activităţi economice.

De asemenea, unitatea de învăţământ mai are două clase de Filologie cu frecvenţă redusă.

12. Complexul Educaţional Lauder-Reut are două clase, una de Matematică-informatică - bilingv limba engleză şi una de Ştiinţe sociale - bilingv limba engleză. La fiecare specilizare, ultima medie de admitere a fost 8,50.

13. Liceul Tehnologic „Profesia” are trei clase pentru specializarea Tehnician în activităţi economice, dintre care una este cu frecvenţă redusă. Media ultimul admis a fost 5.

14. Complexul Şcolar CRONOS are două clase, una de Filologie - intensiv limba engleză, unde cea mai mică medie de admitere a fost 8, şi una de Tehnician în turism, unde ultimul admis a avut nota 7,50.

15. Colegiul UCECOM „Spiru Haret” are patru clase: una este pentru specializarea de Tehnician operator tehnică de calcul, unde ultima medie a fost 4,20, una pentru Organizator banqueting, ultima medie a fost 3,54, şi două clase pentru specializarea Coafor stilist, media ultimului admis fiind de 2,33.

16. Liceul Teoretic „Atlas” are două clase de filologie, una cu program normal, unde ultima medie a fost 5,41, şi una cu frecvenţă redusă, unde s-a intrat cu 5.

17. Liceul Teoretic „Phoenix” are două clase pentru specializarea Filologie, una cu program normal, unde ultima medie a fost 5,33, şi una cu frecvenţă redusă, unde s-a intrat cu 4,15.

Calendarul Evaluării Naţionale 2016

  • 15 – 17 iunie 2016 – Înscrierea la Evaluarea Naţională
  • 17 iunie 2016 – Încheierea cursurilor pentru clasa a VIII-a
  • 27 iunie 2016 – Limba şi literatura română – probă scrisă
  • 28 iunie 2016 – Limba şi Literatura maternă – probă scrisă
  • 29 iunie 2016 – Matematică – probă scrisă
  • 1 iulie 2016 – Afişarea primelor rezultate, până la ora 16:00 şi depunerea contestaţiilor între orele 16:00 – 20:00
  • 2-4 iulie 2016 – Rezolvarea contestaţiilor
  • 5 iulie 2016 – Afişarea rezultatelor finale după contestaţii.

Pe aceeaşi temă:

Modificări în topul celor mai bune 10 colegii din Capitală. Inspectoratul Şcolar a publicat broşura pentru admiterea la liceu 2016-2017

Rezultate Evaluarea Naţională 2015. Subiecte mai uşoare, medii mai mari 

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite