Limba engleză pentru copii prin teatru, dans, muzică şi creaţie la o Şcoală de vară cu profil britanic

Limba engleză pentru copii prin teatru, dans, muzică şi creaţie la o Şcoală de vară cu profil britanic

Şcoala de vară pentru copii se va desfăşura în perioada iulie - august

Copiii au ocazia să îşi îmbunătăţească engleza distrândus-se, arată Centrul Internaţional Educaţional Helen Doron English, care organizează, în perioada iulie – august 2016, “Summer School HDE”. Activităţile vor fi exclusiv în engleză, iar programele sunt dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 4 şi 15.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unui comunicat al Centrului Internaţional, cursurile au scopul de a îmbunătăţi limba engleză vorbită, prin activităţi care includ teatrul, muzica, dansul, creaţia, dar şi multe altele. 
 
Prin intermediul acestor activităţi, copiii vor simula în clasă siuaţii reale pe care le-ar putea întâlni ca vorbitori de limba engleză din alte ţări.
 
„Din experienţa celor peste 7 ani de la implementarea programului educaţional internaţional în România, am observat o predispoziţie mult mai mare pentru învăţare atunci când copiii sunt implicaţi în activităţi distractive, schimb de roluri şi ascultare de muzică tematică pe fundal. În ziua de azi, când copiii sunt foarte greu de separat de tehnologie şi e practic imposibil să le mai captezi atenţia prin metodele clasice de învăţare, revoluţionara metodă inventată de profesorul Helen Doron presupune integrarea elementelor educative în activităţi distractive, şi nu ignorarea nevoii copiilor pentru distracţie”, a explicat specialistul în educaţie Ştefania Filip, coordonatorul Centrului Helen Doron English.
  
Unde este organizată Şcoala de vară
 
Cursurile Şcolii de vară sunt ţinute în Centrele Internaţionale Helen Doron English din Bucureşti şi din ţară. 
 
În Bucureşti, toate cele cinci centre Helen Doron organizează şcoala de vară, iar potrivit coordonatorului Helen Doron English Sud Est, Ştefania Filip, grupele vor fi de câte 8 -10 copii, pe categorii de vârstă şi în funcţie de nivelul de cunoştinţe.
 
De asemenea, şi cele două centre din Constanţa organizează vara aceasta astfel de cursuri.
 
Pentru mai multe informaţii legate de şcoala de vară, pentru înscrieri, dar şi pentru a verifica dacă şi celelalte centre din ţară organizează astfel de cursuri, părinţii se pot interesa la numărul de telefon 0723949393 sau pe www.HelenDoron.ro.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: