„La Babele organismul se înviorează brusc”. Asta învaţă elevii de clasa a IV-a  din Manualul de Limba şi Literatura Română

„La Babele organismul se înviorează brusc”. Asta învaţă elevii de clasa a IV-a  din Manualul de Limba şi Literatura Română

Foto ARHIVA

„În Munţii Bucegi, în preajma stâncilor Babele şi Sfinxul, există o zonă de un kilometru pătrat în care organismul nu oboseşte şi se înviorează brusc”. Aceasta este una dintre informaţiile pe care le primesc copiii de clasa a IV-a  care învaţă din Manualul de Limba şi Română publicat de Editura INTUITEXT, sub semnăturile a cinci specialişti acreditaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Autorii manualului citează nişte specialişti, însă fără să menţioneze vreo sursă clară, care spun că acolo „se manifestă un fenomen magnetic rar întâlnit, care are efecte benefice uluitoare asupra organismului uman”, informează Digi24.
 
Mai departe, aceştia fac apel la credinţa populară şi religie şi scriu că „avem de-a face cu legendarul loc dintre cer şi pământ numit Gura de Rai, un spaţiu între cer şi pământ cu un caracter sfânt, un loc benefic”.
 
Aceste informaţii au fost descoperite de un părinte şi le-a semnalat pe Facebook. „Ăsta nu-i ceva fotoşop, e un paragraf din lecţia lui fi-mio, care are ca titlu "Parcul Naţional Bucegi - Text informativ". Nebunul de Vasile Rudan, ăla cu tunelurile de supt Crăpaţi, cred că e mândru de acest manual, în spatele textului vedeţi coperta şi autorii mizeriei de se interpretează manual şi este aprobată de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării, cum altfel?! Ştiinţifice!”, a scris Tiberiu Popescu pe Facebook.
Dacă apreciezi acest articol, te aşteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: