La 10 ani, elev de nota 10

Mihai Ciobanu (foto) are 10 ani şi este elev în clasa a III-a B, la Şcoala Generală nr. 7, din Târgu-Mureş. Băiatul stă la şcoală de la ora 8.00 până la 16.00, fiind inclus în programul „Şcoală după şcoală“ şi are numai calificative „foarte bine“.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Îmi place mult să merg la şcoală. Materiile mele preferate sunt ştiinţele, sportul şi matematica. La toate am numai F.B. şi F.B cu steluţă. Anul trecut am participat la concursul SMART şi am luat locul I la matematică şi la ştiinţe", spune elevul.

Chiar dacă învaţă opt ore pe zi, Mihai nu simte efortul pe care-l face şi mai are energie şi pentru sport. „După ce ajung acasă, merg şi la cursuri de fotbal, de trei ori pe săptămână", spune Mihai.

La şcoală, elevul are, pe lângă materiile de bază, şi cursuri de informatică, dans, origami şi terapie logopedică. În timpul orelor petrecute în cadrul programului „Şcoală după şcoală", Mihai îşi face temele supravegheat de învăţătoarea Ramona Grama, pentru ca atunci când ajunge acasă să poată juca fotbal şi să stea cât mai mult împreună cu părinţii. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările