ISMB - admitere la liceu: Centru special de înscriere pentru elevii din alte judeţe

ISMB - admitere la liceu: Centru special de înscriere pentru elevii din alte judeţe

Elevii care provin din alte judeţe se pot înscrie la un centru din Bucureşti FOTO Adevărul

Elevii care provin din alte judeţe şi doresc să participe la admiterea la liceu în Bucureşti se pot înscrie la centrul special organizat la Şcoala Gimnazială „Sfinţii Voievozi” din strada Atelierului nr. 25, sector 1.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aşa arată Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti. Potrivit ISMB, prima etapă de înscriere pentru aceşti candidaţi va avea loc între 8 — 12 iulie, în cursul săptămânii între orele 9,00 — 18,00, iar sâmbătă şi duminică, între orele 9,00 — 16,00.

Cea de a doua etapă de înscriere este cuprinsă între 20 şi 25 iulie. Prima repartizare computerizată în învăţământul liceal de stat pentru absolvenţii de gimnaziu va avea loc pe 19 iulie, potrivit calendarului pentru anul 2016 — 2017.

Pe 28 iulie va fi organizată a doua repartizare computerizată şi se va afişa de către fiecare unitate de învăţământ liceal de stat lista candidaţilor repartizaţi în acea unitate în a doua etapă.

A treia repartizare computerizată a absolvenţilor clasei a VIII-a, care nu au participat la nicio repartizare sau nu au fost repartizaţi în etapele anterioare, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară ulterior etapelor anterioare, va fi pe 1 şi 2 septembrie.

În ceea ce priveşte admiterea candidaţilor pentru învăţământul seral şi pentru cel cu frecvenţă redusă repartizarea acestora se va desfăşura în perioada 27 — 29 iulie. Între 11 şi 13 iulie se va face repartizarea candidaţilor pe locurile speciale pentru romi, iar între 14 şi 16 iulie — înscrierea şi repartizarea candidaţilor pentru învăţământul special.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: