Inspectoratul Şcolar Bucureşti îşi suspendă activităţile de relaţii cu publicul; petiţii, cereri, reclamaţii - exclusiv online

Inspectoratul Şcolar Bucureşti îşi suspendă activităţile de relaţii cu publicul; petiţii, cereri, reclamaţii - exclusiv online

Copiii au fost trimişi în vacanţă forţată

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti anunţă că, în perioada 12 - 27 martie, cu posibilitatea prelungirii, suspendă activităţile de relaţii cu publicul, în contextul coronavirusului.

Ştiri pe aceeaşi temă

IŞMB precizează că petiţiile, cererile, reclamaţiile se pot trimite în această perioadă exclusiv online, la adresa de email office@ismb.ro. 

Reamintim că în perioada 11-22 martie toate gradiniţele, şcolile, liceele si universităţile sunt închise în vederea prevenirii răspândirii COVID-19.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a declarat, miercuri, că organizarea de afterschool-uri şi cluburi de vacanţă pentru copiii care nu merg la şcoală reprezintă o anulare a efectelor închiderii unităţilor de învăţământ.

"Un lucru menţionat este tentativa de a organiza cluburi de vacanţă copiilor care acum au liber de la şcoală. Este o soluţie găsită de unii să facă cluburi de vacanţă unde copiii sa meargă acolo, dar este acelaşi lucru. Înseamnă că măsura luată la şcoli nu are efect. Şi de aici, rugămintea către părinţi este să evite astfel de zone. Înţelegem situaţia lor, trebuie găsite alte soluţii. Dacă trimit copiii în comunitate cu alţi copii, la club, este ca şi cum şcoala nu ar fi fost închisă şi măsura nu ar fi fost luată", a spus Arafat într-o conferinţă de presă la sediul MAI.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările