Fosta directoare de la Colegiul „Gheorghe Şincai” din Capitală, care s-a luptat cu „micii Dumnezei” din primării, numită consilier la Educaţie

Fosta directoare de la Colegiul „Gheorghe Şincai” din Capitală, care s-a luptat cu „micii Dumnezei” din primării, numită consilier la Educaţie

Silvia Muşătoiu a fost numită consilier la Ministerul Educaţiei FOTO: Facebook

Silvia Muşătoiu, directoarea Colegiului Naţional „Gheorghe Şincai” din Capitală, care anul trecut s-a luptat cu „micii Dumnezei” din primării este consilier la Ministerul Educaţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Profesoară de matematică, Silvia Musătoiu se va ocupa de coordonarea disciplinei matematică la nivelul ministerului, în lipsa unui inspector de specialitate pentru Matematică, conform hotnews.ro.  Directoarea a demisionat din funcţia de director al Colegiului Naţional „Gheorghe Şincai” în iunie 2019. 
 
Silvia Muşătoiu a fost singura directoare din Sectorul 4 care a refuzat să încheie contractul cu Primăria Sectorului 4 prin care orice cheltuială făcută de şcoală trebuia aprobată de primar. Directoarea şi-a depus demisia pe 11 iunie.
 
În 2018, Silvia Muşătoiu a fost acuzată de primărie şi de inspectorat că nu vrea să semneze contractul prin care primăria să finanţeze şcoala astfel încât să poată superviza orice cheltuială, prevedere care era pusă în contractul modificat de către primărie faţă de cel standard prevăzut în ordinul de ministru privind concursurile pentru posturile de directori.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: