Consiliul Naţional al Elevilor: Primim mesaje contradictorii. Purtăm sau nu mască la examene?

Consiliul Naţional al Elevilor: Primim mesaje contradictorii. Purtăm sau nu mască la examene?

Elevii sunt bulversaţi în urma mesajelor contradictorii venite de la autorităţi

Reprezentanţii Consiliului Naţional al Elevilor au declarat că mesajele care vin de la autorităţi în plină pandemie sunt contradictorii. Ei cer o platformă unică de informare pentru elevi.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Elevii au nevoie de răspunsuri, însă tot ce primesc este incertitudine. Mii de comunităţi şcolare se informează din presă pentru că nu primesc răspunsuri accesibile de la Ministerul Educaţiei şi Cercetării. Cu mască sau fără mască? Aceasta este întrebarea la care ne pot răspunde doar medicii epidemiologici, dar cum poate un elev să fie îndemnat la calm şi solidaritate în timp ce, de săptămâni de zile până acum, a ascultat zeci de declaraţii contradictorii din partea membrilor aceluiaşi Guvern?” a declarat Antonia-Laura Pup, preşedintele Consiliului Naţional al Elevilor.
 
”Solicităm Ministerului Educaţiei şi Cercetării şi Ministerului Sănătăţii coordonarea în sensul lansării unei platforme unice de informare pentru elevi, părinţi şi profesori, care să conţină informaţii relevante cu privire la modul în care se vor desfăşura examenele naţionale, dar şi pregătirea aferentă acestora”, mai spune şefa elevilor, citată se Stiriedu.ro. 
 
”Elevii din România sunt afectaţi de fiecare mesaj public contradictoriu lansat de decidenţii din domeniul educaţional, iar informaţiile lansate în spaţiul public, prin presă, sunt adeseori singurele surse de informare pe care le întâlnim în comunităţile şcolare. Este fără precedent ca, în aceeaşi săptămână, elevii să se confrunte cu declaraţii contradictorii din partea Guvernului, declaraţii publice care stârnesc incertitudine la toate nivelurile educaţiei.”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: