„De dragul artei“ la Muzeul Ţăranului Român

„De dragul artei“ la Muzeul Ţăranului Român

Atelierele de creaţie au loc la Muzeul Ţăranului Român

Asociaţia „De dragul artei" lansează un program de educaţie creativă pentru familii cu copii de 2-4 ani, în Muzeul Tăranului Român.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acestea se vor desfăşura în fiecare lună timp de un an. Specialişti în educaţie muzeală, actori, artişti plastici şi alţi animatori culturali cu experienţă au pregătit pentru luna septembrie programul „Unde-o fi Moş Mogoş?". În sala Casei Mogoş a Muzeul Ţăranului Român, copii îl vor căuta pe proprietarul şi creatorul casei, vor sta de vorbă cu „fiica" acestuia (o talentată actriţă a Teatrului Ion Creangă) şi vor cerceta interioarele de poveste ale casei. În atelier copii ajutaţi de părinţi vor construi căsuţe pentru animăluţe şi cuiburi pentru păsări din materiale naturale.

Taxele de participare la program sunt următoarele: 20 lei/persoană (copil sau părinte), 50 lei/familie formată din trei membri, 60 lei/ familie formată din patru membri etc. Programările se fac la emailul: programari@dedragulartei.ro sau la telefonul: 0745 495 404.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările