Consiliere pentru Bac, la Adevărul Live. Cum să depăşeşti emoţiile de la examen şi cum să te pregăteşti psihic

Consiliere pentru Bac: Cum să depăşeşti emoţiile de la examen şi cum să te pregăteşti psihic 

Campania "Adevărul te meditează pentru Bac şi Capacitate 2015" continuă astăzi cu o lecţie video de cnsiliere pentru elevii care vor susţine examenele naţionale din vară. Astfel, expertul în consiliere Mihaela Feodorof a oferit sfaturi pentru candidaţi, la Adevărul Live de la 12:00.

Ştiri pe aceeaşi temă

Adevărul.ro vine în ajutorul elevilor din clasele terminale de la gimnaziu şi liceu, pentru ca aceştia să promoveze cu note cât mai mari, examenele naţionale din vară.

Astfel, săptămâna aceasta, elevii vor putea urmări în direct, la Adevărul Live, lecţiile video în care profesori de la licee de top din Bucureşti le vor arăta cum se rezolvă modele de subiecte de examen pentru Bacalaureat la materiile la care se susţine proba la alegere.

Astfel, luni, profesoara Diana Ioaneş de la Colegiul Naţional Bilingv "George Coşbuc" a predat lecţia video de la Economie şi psihologie, iar miercuri vom avea lecţia video de la sociologie. Tot în această săptămână, marţi şi joi vom avea lecţii de consiliere pentru Bac.

Lecţiile video vor rămâne pe site-ul adevarul.ro, putând fi accesate oricând în secţiunea Educaţie. Pe lângă lecţiile care vor acoperi toate disciplinele la care se susţin probe de examen, în cadrul campaniei "Adevărul de meditează pentru Bac şi Capacitate 2015" vom avea şi lecţii de consiliere şi de orientare profesională.

Campania "Adevărul te meditează pentru Bac şi Capacitate 2015" a început cu lecţiile pentru Evaluarea Naţională, care au loc în perioada 6-9 aprilie, în ultimele două săptămâni, profesorii au arătat cum se rezolvă modele de subiecte de examen pentru Bacalaureat la limba română, limba engleză, limba franceză, matematică şi istorie.

Lecţiile video

Astfel, profesoarele Ecaterina Stanca de la Colegiul naţional "Tudor Vianu" şi Corina Buzoianu de la Colegiul Naţional Spiru Haret" au susţinut lecţiile video la Română, unde au rezolvat în direct subiecte de examen. 

Miercuri, profesorul Alexandru Constantinescu de la Colegiul Naţional "Spiru Haret" din Bucureşti a predat prima lecţie video la Matematică, pentru elevii care vor susţine la vară Evaluarea Naţională. Profesoara Anca Davidescu de la Colegiul naţional Bilingv "George Coşbuc" din Capitală a predat, de asemenea, o lecţie video pentru proba de matematică de la Capacitate.

Săptămâna trecută am început lecţiile video pentru Bacalaureat 2015, cu prima lecţie predată de profesoara de română Iulia Pop de la Colegiul Naţional "Sf. Sava" din Bucureşti, care le-a arătat elevilor cum se rezolvă un subiect de română pentru absolvenţii de Real, dar şi cum se rezolvă un subiect la examenul de Română oral. În continuare, miercuri, profesoara Ecaterina Stanca de la Colegiul Naţional "Tudor Vianu" le-a arătat elevilor cum se rezolvă un subiect de uman de la proba de Limba şi Literatura Română.

Joi am avut lecţia video pentru proba de competenţe lingvistice la Limba Engleză, predată de profesoara Florentina Ruse de la Colegiul Naţional Bilingv „George Coşbuc” din Capitală, iar vineri am avut lecţia video de la proba de Limba Franceză, cu profesoara Roxana Veleanovici de la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr" din Capitală.

Luni, săptămâna aceasta, am avut primele lecţii video de la proba obligatorie a examenului de Bacalaureat - Matematica. Profesorul Costel Chiteş de la Colegiul naţional "Tudor Vianu" din Capitală a rezolvat un model de subiect pentru profilul Mate-Info, iar profesorul Adrian Troie, directorul-adjunct al Colegiului Naţional "Sf. Sava" din Bucureşti a rezolvat marţi, un model de subiect de Matematică pentru profilul "Ştiinţele Naturii".

Miercuri, profesorul Corneliu Riegler de la Colegiul Naţional Bilingv "George Coşbuc" din Capitală a arătat cum se rezolvă un subiect de Istorie la Bacalaureat.

În continuare, joi, profesorul Florentin Vişescu de la Colegiul Naţional "Mihai Eminescu" din Capitală a rezolvat un model de subiect de matematică pentru profilul Tehnologic, iar vineri, profesorul Costel Chiteş de la Colegiul Naţional "Tudor Vianu" a demonstrat cum se rezolvă un subiect de matematică pentru profilul Pedagogic.

Săptămâna trecută, profesoara Cristina Smeianu de la Liceul de Coregrafie "Floria Capsali" a susţinut luni lecţia video de la proba de Geografie, iar marţi am avut lecţiile video de la Biologie, predate de profesoarele Angelica Mihăilescu de la Colegiul Naţional "George Coşbuc" şi profesoara Nicoleta Oprea de la Şcoala Postliceală "Carol Davila".

În continuare, miercuri, profesoara Ioana Stoica de la Colegiul Naţiona "Tudor Vianu" a susţinut lecţia video la Fizică, iar joi, profesoara Camelia Beşleagă de la Colegiul Naţional "Mihai Viteazul" din Capitală a predat lecţia video la Chimie.

Săptămâna aceasta, miercuri, profesorul George Trifan de la Colegiul Naţional "Tudor Vianu" a predat împreună cu un student de la Facultatea de Matematică şi Informatică, Mircea Trifan, lecţia video la Informatică.

Miercuri, profesorul George Trifan de la Colegiul Naţional "Tudor Vianu" a predat lecţia de la Informatică, iar joi, profesorul Gabriel Sîndoiu de la Colegiul Naţional "Sf. Sava" a predat lecţia video la filosofie şi logică. Săptămâna trecută am avut lecţia la Geografie, Biologie, Fizică şi lecţia de la Chimie.

Luni, 11 mai, am avut lecţia video de la Psihologie şi Economie, predată de profesoara Diana Ioaneş de la Colegiul Naţional Bilingv "George Coşbuc" din Capitală.


Adevărul te mediteză pentru Capacitate. Profesoara Ecaterina Stanca a explicat modelele de subiecte la Limba Română

Campania "Adevărul te meditează pentru Bac şi Capacitate 2015" a debutat luni, la Adevărul Live, cu o oră de meditaţie pentru proba de Limba şi Literatura Română de la Evaluarea Naţională. Invitată în platou a fost Ecaterina Stanca, profesoară de Limba Română la Colegiul Naţional de Informatică "Tudor Vianu" din Bucureşti.

Adevărul te mediteză pentru Capacitate. Profesoara Corina Buzoianu a explicat modelele de subiecte la Limba Română, la Adevărul Live

Campania „Adevărul te meditează pentru Bac şi Capacitate 2015” continuă astăzi, la Adevărul Live, cu o nouă oră de meditaţie pentru proba de Limba şi Literatura Română de la Evaluarea Naţională. Invitată în platou a fost Corina Buzoianu, profesoară la Colegiul Naţional „Spiru Haret” din Bucureşti.

VIDEO Adevărul te mediteză pentru Capacitate. Profesorul Alexandru Constantinescu a explicat cum se rezolvă subiecte la Matematică, la Adevărul Live

Campania „Adevărul te meditează pentru Bac şi Capacitate 2015” a continuat la Adevărul Live cu o nouă oră de meditaţie pentru proba de Matematică de la Evaluarea Naţională. Invitat în platou a fost Alexandru Constantinescu, profesor de Matematică şi director al Colegiului Naţional „Spiru Haret” din Bucureşti.

Adevărul te mediteză pentru Capacitate 2015. Profesoara Anca Davidescu a rezolvat probleme de matematică, la Adevărul Live

Campania „Adevărul te meditează pentru Bac şi Capacitate 2015” continuă astăzi la 14:00, la Adevărul Live, cu o nouă oră de meditaţie pentru proba de Matematică de la Evaluarea Naţională 2015. Invitată în platou este profesoara de matematică Anca Davidescu, de la Colegiul Naţional Bilingv "George Coşbuc" din Capitală.

Adevărul te meditează pentru Bac 2015. Prima lecţie video de Limba Română, la Adevărul Live

Campania "Adevărul te meditează pentru Bac şi Capacitate 2015" a continuat marţi, de la 14:00, cu prima lecţie video pentru Bac 2015, care a fost predată de profesoara Iulia Pop de la Colegiul Naţional "Sf. Sava" din Bucureşti.

Adevărul te meditează pentru Bac 2015. Profesoara Ecaterina Stanca va preda a doua lecţie video la Română, la Adevărul Live

Campania "Adevărul te meditează pentru Bac şi Capacitate 2015" continuă miercuri, de la 14:00, cu a doua lecţie video pentru Bac 2015, la Limba şi Literatura Română (uman), predată de profesoara Ecaterina Stanca de la Colegiul Naţional "Tudor Vianu" din Capitală.

Campania Adevărul te meditează pentru Bac 2015 continuă cu lecţia video la proba de Competenţe în limba engleză

Campania "Adevărul te meditează pentru Bac şi Capacitate 2015" continuă cu lecţia video de la proba de competenţe lingvistice la limba engleză, cu profesoara Florentina Ruse de la Colegiul Naţional Bilingv "George Coşbuc" din Capitală.

Campania Adevărul te meditează pentru Bac 2015 continuă cu lecţia video la proba de Competenţe în limba franceză

Campania "Adevărul te meditează pentru Bac şi Capacitate 2015" continuă cu lecţia video de la proba de competenţe lingvistice la limba franceză, cu profesoara Roxana Veleanovici de la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr" din Capitală.

Campania Adevărul te meditează pentru Bac 2015 continuă cu lecţia video la proba de Matematică, pentru profilul Mate-Info

Campania "Adevărul te meditează pentru Bac şi Capacitate 2015" continuă luni, de la ora 13.00, cu lecţia video pentru proba de matematică, la profilul Mate-Info, care va fi predată de profesorul Costel Chiteş de la Colegiul Naţional "Tudor Vianu" din Capitală.

Campania Adevărul te meditează pentru Bac 2015 continuă cu lecţia video la proba de Matematică, pentru profilul Ştiinţele Naturii

Campania "Adevărul te meditează pentru Bac şi Capacitate 2015" continuat marţi cu lecţia video pentru proba de matematică, la profilul Ştiinţele Naturii, predată de profesorul Adrian Troie de la Colegiul Naţional "Sfântul Sava", din Capitală.

Campania Adevărul te meditează pentru Bac 2015 continuă cu lecţia video la proba de Istorie

Campania „Adevărul te meditează pentru Bac şi Capacitate 2015“ continuă miercuri cu lecţia video pentru proba de Istorie cu profesorul Corneliu Riegler de la Colegiul Naţional Bilingv „George Coşbuc“ din Capitală.

Campania Adevărul te meditează pentru Bac 2015 continuă cu lecţia video la proba de Matematică, pentru profilul Tehnologic

Campania „Adevărul te meditează pentru Bac şi Capacitate 2015” continuă joi, de la ora 11.00, cu lecţia video pentru proba de matematică, la profilul Tehnologic, predată de profesoul Florentin Vişescu de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Bucureşti.

Campania Adevărul te meditează pentru Bac 2015 continuă cu lecţia la proba de Matematică, pentru profilul Pedagogic

Campania "Adevărul te meditează pentru Bac şi Capacitate 2015" continuă vineri, de la ora 12.00, cu lecţia video pentru proba de matematică, la profilul Pedagogic, care a fost predată de profesorul Costel Chiteş de la Colegiul Naţional "Tudor Vianu" din Capitală.

Campania Adevărul te meditează pentru Bac 2015 continuă cu lecţia la proba de Geografie, la Adevărul Live

Campania "Adevărul te meditează pentru Bac şi Capacitate 2015" continuă luni cu lecţia video pentru proba de Geografie de la Bacalaureat, care a fost predată de la ora 15:00 de către profesoara Cristina Smeianu de la Liceul de Coregrafie "Floria Capsali" din Bucureşti.

Campania Adevărul te meditează pentru Bac 2015 continuă cu lecţiile la proba de Biologie, la Adevărul Live

Campania "Adevărul te meditează pentru Bac şi Capacitate 2015" continuă marţi cu lecţiile video la proba de Biologie. Astfel, de la ora 13:00 profesoara Angelica Mihăilescu de la Colegiul Naţional Bilingv "George Coşbuc" a predat lecţia video pentru Biologie vegetală şi animală, iar de la 14:00, profesoara Nicoleta Oprea de la Şcoala Postliceală "Carol Davila" a predat lecţia video de la Anatomie şi fiziologie umană.

Campania Adevărul te meditează pentru Bac 2015 continuă cu lecţia video la proba de Fizică

Campania "Adevărul te meditează pentru Bac şi Capacitate 2015" continuă miercuri de la 14:00 cu lecţiile video la proba de Fizică de la Bacalaureat, predată de profesoara Ioana Stoica de la Colegiul Naţional "Tudor Vianu" din Bucureşti.

Campania Adevărul te meditează pentru Bac 2015 continuă cu lecţia video la proba de Chimie, la Adevărul Live

Campania "Adevărul te meditează pentru Bac şi Capacitate 2015" continuă joi de la 14:00 cu lecţiile video la proba de Chimie din cadrul examenului de Bacalaureat, care a fost predată de profesoara Camelia Beşleagă de la Colegiul Naţional "Mihai Viteazul" din Capitală.

Campania Adevărul te meditează pentru Bac 2015 continuă cu lecţia video la proba de Informatică

Campania "Adevărul te meditează pentru Nac şi Capacitate 2015 continuă cu lecţia video la proba de Informatică, predată de profesorul George Trifan de la Colegiul Naţional "Tudor Vianu" din Capitală. De asemenea, în studio va mai fi şi Mircea Trifan, student în anul I la Facultatea de Matematică şi Informatică din Bucureşti.

Campania Adevărul te meditează pentru Bac 2015 continuă cu lecţia video la probele de Filosofie şi Logică

Campania "Adevărul te meditează pentru Bac şi Capacitate 2015" continuă joi, la Adevărul Live de la 15:00 cu lecţia video pentru Filosofie şi Logică, care a fost predată de profesorul Gabriel Săndoiu de la Colegiul Naţional "Sf. Sava" din Capitală.

Campania Adevărul te meditează pentru Bac 2015: lecţia video la Economie şi Psihologie

Campania „Adevărul te meditează pentru Bac şi Capacitate 2015” a continuat, luni, la Adevărul Live cu lecţia video de la Economie şi Psihologie, predată de profesoara Diana Ioaneş de la Colegiul Naţional Bilingv „George Coşbuc”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: