Competiţie naţională de publicistică şcolară, organizată la un liceu de meserii din Capitală

Competiţie naţională de publicistică şcolară, organizată la un liceu de meserii din Capitală

FOTO Adevărul

Elevii de la mai multe licee de meserii din ţară au participat în aceste zile la o competiţie de publicistică şcolară organizată în cadrul concursului naţional de meserii care a avut loc la Colegiul UCECOM Spiru Haret pe 16 mai.

Concret, în cadrul concursului, mai multe licee de profil din ţară şi-au prezentat propriile reviste, câştigătoare fiind desemnată o echipă din cadrul colegiului UCECOM Spiru Haret, pentru revista „La răscruce de gânduri”. Pe locul doi s-a clasat revista „Pro-Mes” din Craiova şi pe trei revista liceului de profil din Iaşi. 
 
Juriul a acordat şi câteva premii speciale. Elevii şcolii din Ploieşti şi-au adjudecat două premii: „Premiul special pentru originalitatea prezentării revistei” şi „Premiul special pentru reflectarea problematicii adolescenţilor”.
 
Un premiu special pentru „Alură adolescentina” a primit Revista „Aripi deschise” din  Timişoara. „Infoharetiana”, din Cluj-Napoca, a primit o distincţie pentru articolul „Scrisoare către generaţia 2000 PLUS”, dar şi pentru ideea originală de a încheia articolele cu un citat.
 
Totodată, s-au mai acordat premii pentru cel mai bun eseu, pentru reportaj şi pentru poezie. 
 
citeste totul despre: