Cofondatorul proiectului Profesorul Digital, Raluca Medeşan, s-a stins din viaţă la doar 34 de ani

Cofondatorul proiectului Profesorul Digital, Raluca Medeşan, s-a stins din viaţă la doar 34 de ani

Raluca Medeşan FOTO Doria Dragusin/ RBL

Raluca Ana Medeşan a murit la doar 34 de ani. Anunţul a fost publicat pe platforma Profesorul digital, proiectul pe care l-a fondat şi în care erau oferite resurse pentru predarea digitală şi pentru formarea şi îmbunătăţirea competenţelor digitale ale profesorilor. Raluca Ana Medeşan era doctorant în Ştiinţele educaţiei la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei a Universităţii din Bucureşti.

Colegii şi apropiaţii Ralucăi Ana Medeşan au semnalat dispariţia fulgerătoare a acesteia. Raluca ar fi aflat recent că suferă de o boală incurabilă, iar evoluţia a fost galopantă, scriu sursele Edupedu.ro.

În proiectul Profesorul digital Raluca Ana Medeşan era co-fondatoare alături de Dragoş Apostu, Learning Program Manager pentru UiPath.

Raluca Ana Medesan a fost cocreatorul programelor de Managementul Carierei Didactice şi Profesorul Digital din cadrul Finnish Teacher Training Center. De asemenea, iniţiatorul pilotului ”Pepper – asistent de învăţare la Şcoala Finlandeză Sibiu”.

Într-un anunţ pe Facebook, Oana Moşoiu, colegă şi prietenă apropiată scrie că „Din această după-amiază, Ana Medeşan va fi depusă la biserica mânăstirii Caşin, astfel încât vă puteţi lua bun rămas de la prietena noastră lumină. La ora 19.00 va avea loc o slujbă de priveghere”.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările