Când vor recupera elevii ziua liberă de pe 2 decembrie

Când vor recupera elevii ziua liberă de pe 2 decembrie

Elevii vor recupera orele programate pe 2 decembrie în timpul anului şcolar FOTO Adevărul

Cursurile şcolare planificate pentru data de 2 decembrie vor fi recuperate pe parcursul anului şcolar 2016-2017, a anunţat Ministerul Educaţiei. Elevii vor avea liber şi pe 2 decembrie, după ce Guvernul a adoptat miercuri un proiect de hotărâre prin care bugetarii vor avea zi liberă şi în această zi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ministerul Educaţiei a anunţat joi modalitatea prin care elevii vor recupera cursurile programate  pe 2 decembrie, zi liberă penrtu toţi bugetarii.

„Potrivit prevederilor legale în vigoare, cursurile şcolare planificate pentru data de 2 decembrie vor fi recuperate pe parcursul anului şcolar 2016-2017, pe baza unui grafic stabilit de fiecare instituţie de învăţământ în parte. În şcolile din învăţământul preuniversitar privat, hotărârea de a acorda această zi liberă este la latitudinea conducerilor acestor unităţi de învăţământ. Reamintim, în acest context, că vacanţa de iarnă a elevilor este programată între 24 decembrie 2016 şi 8 ianuarie 2017”, informează Ministerul Educaţiei.

Totodată, potrivit Ministerului, studenţii vor recupera cursurile programate în această zi în timpul semestrului I.

Reamintim că Guvernul României a decis joi ca ziua de vineri, 2 decembrie 2016, să fie liberă pentru toţi salariaţii din sectorul public, după cele două zile nelucrătoare de sărbătoare legală: 30 noiembrie (Sfântul Andrei) şi 1 decembrie (Ziua Naţională a României). 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările