Campania Adevărul te meditează pentru Bac 2015 continuă cu lecţia video la proba de Competenţe în limba engleză

Campania Adevărul te meditează pentru Bac 2015 a continuat cu lecţia video la proba de Competenţe în limba engleză 

Campania "Adevărul te meditează pentru Bac şi Capacitate 2015" continuă cu lecţia video de la proba de competenţe lingvistice la limba engleză, cu profesoara Florentina Ruse de la Colegiul Naţional Bilingv "George Coşbuc" din Capitală.

Ştiri pe aceeaşi temă


Adevărul.ro vine în ajutorul elevilor din clasele terminale de la gimnaziu şi liceu, pentru ca aceştia să promoveze cu note cât mai mari, examenele naţionale din vară.

Astfel, în această săptămână, elevii pot urmări în direct, la Adevărul Live, lecţiile video în care profesori de la licee de top din Bucureşti le vor arăta cum se rezolvă modele de subiecte de examen pentru Bacalaureat la limba română, limba engleză şi limba franceză.

Lecţiile video vor rămâne pe site-ul adevarul.ro, putând fi accesate oricând în secţiunea Educaţie. Pe lângă lecţiile care vor acoperi toate disciplinele la care se susţin probe de examen, în cadrul campaniei "Adevărul de meditează pentru Bac şi Capacitate 2015" vom avea şi lecţii de consiliere şi de orientare profesională.  

Campania "Adevărul te meditează pentru Bac şi Capacitate 2015" a început cu lecţiile pentru Evaluarea Naţională, care au loc în perioada 6-9 aprilie.

Astfel, luni şi marţi, profesoarele Ecaterina Stanca de la Colegiul naţional "Tudor Vianu" şi Corina Buzoianu de la Colegiul Naţional Spiru Haret" au susţinut lecţiile video la Română, unde au rezolvat în direct subiecte de examen. 

Miercuri, profesorul Alexandru Constantinescu de la Colegiul Naţional "Spiru Haret" din Bucureşti a predat prima lecţie video la Matematică, pentru elevii care vor susţine la vară Evaluarea Naţională. Joi, profesoara Anca Davidescu de la Colegiul naţional Bilingv "George Coşbuc" din Capitală a predat, de asemenea, o lecţie video pentru proba de matematică de la Capacitate.

Săptămâna aceasta, am început lecţiile video pentru Bacalaureat 2015, cu prima lecţie predată de profesoara de română Iulia Pop de la Colegiul Naţional "Sf. Sava" din Bucureşti, care le-a arătat elevilor cum se rezolvă un subiect de română pentru absolvenţii de Real, dar şi cum se rezolvă un subiect la examenul de Română oral. În continuare, miercuri, profesoara Ecaterina Stanca de la Colegiul Naţional "Tudor Vianu" le-a arătat elevilor cum se rezolvă un subiect de uman de la proba de Limba şi Literatura Română.


Adevărul te mediteză pentru Capacitate. Profesoara Ecaterina Stanca a explicat modelele de subiecte la Limba Română

Campania "Adevărul te meditează pentru Bac şi Capacitate 2015" a debutat luni, la Adevărul Live, cu o oră de meditaţie pentru proba de Limba şi Literatura Română de la Evaluarea Naţională. Invitată în platou a fost Ecaterina Stanca, profesoară de Limba Română la Colegiul Naţional de Informatică "Tudor Vianu" din Bucureşti.

Adevărul te mediteză pentru Capacitate. Profesoara Corina Buzoianu a explicat modelele de subiecte la Limba Română, la Adevărul Live

Campania „Adevărul te meditează pentru Bac şi Capacitate 2015” continuă astăzi, la Adevărul Live, cu o nouă oră de meditaţie pentru proba de Limba şi Literatura Română de la Evaluarea Naţională. Invitată în platou a fost Corina Buzoianu, profesoară la Colegiul Naţional „Spiru Haret” din Bucureşti.

VIDEO Adevărul te mediteză pentru Capacitate. Profesorul Alexandru Constantinescu a explicat cum se rezolvă subiecte la Matematică, la Adevărul Live

Campania „Adevărul te meditează pentru Bac şi Capacitate 2015” a continuat la Adevărul Live cu o nouă oră de meditaţie pentru proba de Matematică de la Evaluarea Naţională. Invitat în platou a fost Alexandru Constantinescu, profesor de Matematică şi director al Colegiului Naţional „Spiru Haret” din Bucureşti.

Adevărul te mediteză pentru Capacitate 2015. Profesoara Anca Davidescu a rezolvat probleme de matematică, la Adevărul Live

Campania „Adevărul te meditează pentru Bac şi Capacitate 2015” continuă astăzi la 14:00, la Adevărul Live, cu o nouă oră de meditaţie pentru proba de Matematică de la Evaluarea Naţională 2015. Invitată în platou este profesoara de matematică Anca Davidescu, de la Colegiul Naţional Bilingv "George Coşbuc" din Capitală.

Adevărul te meditează pentru Bac 2015. Prima lecţie video de Limba Română, la Adevărul Live

Campania "Adevărul te meditează pentru Bac şi Capacitate 2015" a continuat marţi, de la 14:00, cu prima lecţie video pentru Bac 2015, care a fost predată de profesoara Iulia Pop de la Colegiul Naţional "Sf. Sava" din Bucureşti.

Adevărul te meditează pentru Bac 2015. Profesoara Ecaterina Stanca va preda a doua lecţie video la Română, la Adevărul Live

Campania "Adevărul te meditează pentru Bac şi Capacitate 2015" continuă miercuri, de la 14:00, cu a doua lecţie video pentru Bac 2015, la Limba şi Literatura Română (uman), predată de profesoara Ecaterina Stanca de la Colegiul Naţional "Tudor Vianu" din Capitală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: