British School of Bucharest (BSB) a deschis înscrierile în programul de burse pentru anul academic 2019 – 2020

British School of Bucharest
(BSB) a deschis înscrierile în programul de burse pentru anul academic 2019 –
2020

Imagine British School of Bucharest

British School of Bucharest (BSB) a deschis înscrierile în programul de burse pentru anul 2019- 2020! BSB doreşte să recunoască meritele elevilor cu rezultate remarcabile, fie ei elevi la şcoli private sau de stat, şi oferă burse de până la 100% din taxa de şcolarizare tuturor celor care îşi doresc să studieze la British School of Bucharest

Ştiri pe aceeaşi temă

'A şasea ediţie a programului de burse BSB este dedicată tuturor elevilor născuţi între 1 septembrie 2004 şi 31 august 2005, care vor trece în anul 10, şi celor născuţi între 1 septembrie 2002 şi 31 august 2003, care, în anul academic următor, vor fi în anul 12 în sistemul britanic. Elevii eligibili pentru bursele BSB sunt, în acest moment, clasele a 8-a şi a 10-a în sistemul public de învăţământ.
 
Ne bucurăm să anunţăm deschiderea celei de-a şasea ediţii a programului de burse, prin care oferim tuturor elevilor o şansă reală şi unică de a descoperi excelenţa educaţiei britanice, indiferent de şcoala pe care o urmează în prezent. Acest program poate aduce cu sine o schimbare pozitivă a parcursului actual, aşa că îi încurajăm pe toţi elevii cu rezultate remarcabile, care au ceva de spus, să profite de această şansă. E momentul lor! Ne dorim să îi descoperim pe aceia pentru care performanţele şi rezultatele excepţionale vorbesc de la sine, să îi primim cu braţele deschise în familia BSB şi să le dăm aripi să se dezvolte armonios. Cu fiecare ediţie a programului de burse am întâlnit elevi excepţionali, cu capacităţi şi rezultate uimitoare, şi sunt convins că istoria se va repeta şi de această dată, aşa că abia aştept întâlnirea cu toţi aceşti tineri nemaipomeniţi”, a declarat Philip Walters, directorul British School of Bucharest.
 
Programul oferă tinerilor o şansă unică,  aceea de a trăi experienţa educaţiei britanice, într-un mediu care le va asigura o dezvoltare academică şi personală personalizată, la singura şcoală britanică din România unde toţi profesorii sunt vorbitori nativi de limbă engleză. Înscrierile se pot face până pe 23 ianuarie, ora 13:00. Procesul de selecţie include teste de engleză, matematică şi abilităţi cognitive, precum şi un interviu cu un reprezentant al şcolii.
 
Radu este un fost bursier al BSB care s-a alăturat colectivului de elevi al şcolii în anul 12, după ce a studiat la Colegiul Naţional ”Sfântul Sava” din Bucureşti, secţia ”Ştiinţele naturii”. Între timp, el a absolvit Universitatea din Liverpool şi acum lucrează în Oxford ca asistent arhitect. Îşi aminteşte de perioada petrecută la BSB, cu satisfacţie şi mândrie.
 
„Consider că BSB este un loc minunat să studiezi, dacă îţi doreşti să te dezvolţi la nivel personal şi să ajungi să studiezi în afara ţării. Profesorii de la BSB m-au îndrumat să aleg corect materiile potrivite pentru mine şi m-au asigurat că sunt acolo pentru mine, oricând dispuşi să îmi ofere ajutorul. Numărul mic de elevi existent într-o clasă, comparativ cu alte şcoli, este un factor esenţial prin care profesorii au siguranţa că fiecare copil a înţeles cursul. Opţiunile nenumărate ale activităţilor extraşcolare, care te ajută să te dezvolţi nu doar la nivel academic, ci şi personal, îţi oferă şansa de a-ţi perfecţiona aptitudinile care-ţi vor fi de un real ajutor pe viitor, începând chiar din anii universitari. Atâta timp cât îţi doreşti să munceşti, să te dedici şi să fii ancorat în prezent, o să ai parte de momente extraordinare la BSB”.
 
 

Pentru înscriere la programul de burse BSB, completaţi formularul disponibil aici.

Supervizată de Inspectoratul Şcolilor Independente din Marea Britanie, British School of Bucharest oferă educaţie la standarde de excelenţă celor peste 500 de elevi, din aproximativ 50 de naţionalităţi. BSB oferă o atenţie personalizată studenţilor săi, bazată pe dorinţele şi nevoile fiecăruia, astfel încât aceştia să-şi atingă nivelul maxim de dezvoltare şi să păşească cu încredere spre următoarea etapă educaţională.
 
Rezultatele elevilor BSB la examenele de IGCSE şi A Level sunt cu mult peste media globală şi se pot compara favorabil cu cele obţinute de studenţii celor mai râvnite universităţi din Marea Britanie. Printre universităţile de prestigiu care şi-au deschis porţile pentru absolvenţii BSB se găsesc Imperial College, University College London (UCL), Queen Mary, City-University of London, University of the Arts London, London School of Economics and Political Science (LSE), King’s College, Istituto Marangoni, SOAS University, Oxford Brookes, Universities of Warwick, Bath, Bristol, Edinburgh, York şi Southampton, precum şi Ecole Hôtelière de Lausanne, Anglo American University (Prague) sau UCLA (USA).
 
Despre British School of Bucharest
 
British School of Bucharest este o şcoală internaţională privată de top, înfiinţată în anul 2000, care oferă posibilitatea elevilor cu vârste cuprinse între 2-18 ani să studieze după curriculum britanic. Unicitatea BSB faţă de oricare altă şcoală din Bucureşti o reprezintă echipa unică de profesori, toţi vorbitori nativi de limbă engleză, cu experienţă în predarea curriculumului britanic. BSB este, totodată, şi singura şcoală britanică din România care a fost apreciată cu calificativul ”excelent” pentru calitatea procesului de învăţare şi a rezultatelor elevilor, dar şi pentru calitatea dezvoltării personale a elevilor, de către Inspectoratul Şcolilor Independente din Marea Britanie, în 2018.
 
Şcoala oferă un mediu primitor, stimulativ şi sigur, care încurajează îndeplinirea potenţialului individual şi creşterea încrederii în sine, în toate domeniile: academic, social şi personal, cu accent pe inovare, creativitate, colaborare şi învăţare activă.
 
Înscrierile se pot face până pe 23 ianuarie, ora 13:00. Procesul de selecţie include teste de engleză, matematică şi abilităţi cognitive, precum şi un interviu cu un reprezentant al şcolii.
   

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: