UPDATE Bacul Olimpicilor 2017. Ce subiecte s-au dat la proba scrisă de la Matematică şi Istorie

UPDATE Bacul Olimpicilor 2017. Ce subiecte s-au dat la proba scrisă de la Matematică şi Istorie

Olimpicii susţin proba scrisă la materia obligatorieăn cadrul Bacalaureatului

Olimpicii care vor reprezenta România la competiţiile internaţionale, inclusiv cele sportive, au susţinut miercuri, 7 iunie, proba scrisă la materia obligatorie: Istorie pentru Uman, respectiv Matematică pentru Real. Cei care au dat Bacul la Istorie au avut, printre altele, de scris un eseu despre relaţiiile diplomatice din Evul Mediu, iar absolvenţii care au dat proba la Matematică au avut, preponderent, probleme din algebră.

Sesiunea specială 2017 a Bacalaureatului se desfăşoară la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” din Ploieşti în perioada 29 mai - 9 iunie.  223 de elevi de absolvenţi clasa a XII-a sunt înscrişi.

Calendarul Sesiunii Speciale a Bacalaureatului în 2017

Probele scrise au următorul calendar: 6 iunie (limba şi literatura română), 7 iunie (proba obligatorie a profilului), 8 iunie (proba la alegere a profilului şi specializării), 9 iunie  (limba şi literatura maternă). Afişarea primelor rezultate - în centrul de examen - este prevăzută pentru data de 9 iunie (până la ora 18:00). Contestaţiile pot fi depuse în cursul aceleiaşi zile, în intervalul orar 18:00 - 20:00. Acestea vor fi soluţionate în data de 10 iunie, zi în care vor fi afişate şi rezultatele finale.

Sesiunea specială a debutat cu proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română/limba maternă (29 - 30 mai). Miercuri, 31 mai, a avut loc  evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională, iar în zilele de 2 şi 3 iunie, evaluarea competenţelor digitale.

Cum a arătat subiectul la proba de Istorie

Cum au arătat subiectele la proba de Matematică, pentru profilurile Mate-Info, Ştiinţele Naturii şi Tehnologic

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: