Ateliere gratuite de limba engleză pentru copii, la Constanţa şi Bucureşti

Ateliere gratuite de limba engleză pentru copii, la Constanţa şi Bucureşti

FOTO Shutterstock

Centrul Internaţional Helen Doron English derulează, în luna octombrie, în mai multe centre comerciale din Constanţa şi din Bucureşti, ateliere interactive gratuite de învăţarea a limbii engleze pentru copii, după o revoluţionară metodă ce a produs rezultate pozitive în rândul a peste 2 milioane de copii din întreaga lume.

Ştiri pe aceeaşi temă

Proiectul iniţiat de centrul internaţional de educaţie în ţara noastră are menirea de a implementa, în rândul celor mici, metoda de predare şi învăţare a limbii engleze, elaborată de celebrul profesor britanic Helen Doron. Aceasta se bazează pe câteva principii de bază, printre care: încurajare continuă, repetare şi asociere cu acţiunile şi obiectele din jurul nostru, grupuri mici şi operaţionale, ascultare în fundal şi jocuri inovative.

Centrul internaţional a adus în sistemul educaţional din România cea mai nouă tehnologie pentru învăţarea limbii engleze de către copii, şi anume realitatea augmentată. Această tehnologie animă, cu sunet şi video, o imagine statică de pe o pagină clasică, prin scanarea acesteia cu ajutorul unei tablete sau a unui telefon inteligent şi copilul învaţă mult mai uşor cum se pronunţă cuvintele în limba engleză, ajutându-l să vorbească limba cât mai corect.

„În zilele noastre, când tehnologia modernă este oriunde în jurul nostru, este foarte greu ca să-i mai captezi copilului atenţia cu mijloacele tradiţionale de învăţare. Suntem obligaţi să ne adaptăm, inclusiv în ceea ce priveşte educaţia copilului. Acesta este motivul pentru care, la nivel mondial, Helen Doron English şi-a adaptat metoda la Noile Media, dar în acelaşi timp a păstrat principiile de bază, care au dat toate în rândul a peste 2 milioane de copii. Suntem convinşi că tehnologia realităţii augmentate îi ajută pe copii să vadă educaţia ca o extensie naturală a procesului de joacă. Copiii nu simt că învaţă, ei se relaxează, participă la activităţi distractive, dar la finalul procesului, îşi vor îmbunătăţii, cu siguranţă, bagajul de cunoştinţe”, declară specialistul în educaţie Ştefania Filip, coordonator al Centrului Internaţional Helen Doron English, în România.

În cadrul atelierelor interactive, va avea loc şi o tombola cu premii constând în aplicaţii inovative de învăţare a limbii engleze, pentru smartphone, tablete sau laptop-uri.

Helen Doron English este o instituţie internaţională cu un succes de 30 de ani în predarea limbii engleze pentru copii de la 0 la 18 ani. Peste 2 milioane de copii din intreaga lume  vorbesc astăzi engleza datorită Helen Doron English.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: