Ateliere gratuite de limba engleză pentru copii, în Constanţa

Ateliere gratuite de limba engleză pentru copii, în Constanţa

FOTO Shutterstock

Centrul Internaţional Helen Doron English, în parteneriat cu Imaginarium, organizează, duminică, 15 noiembrie 2015, la orele 11.00 şi 12.00, în City Park Mall din Constanţa, ateliere interactive gratuite de învăţarea a limbii engleze ca limba maternă, după o metodă ce a produs rezultate pozitive în rândul a peste 2 milioane de copii din întreaga lume. Atelierele se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 2 şi 6 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Proiectul iniţiat de centrul internaţional de educaţie în ţara noastră are menirea de a implementa, în rândul celor mici, metoda unică de predare şi învăţare a limbii engleze, elaborată de celebrul profesor britanic Helen Doron. Unicitatea metodei didactice vine din motivarea constantă a copilului, învăţarea distractivă, asocierea cuvintelor cu obiecte de zi cu zi, ascultarea repetată a limbii străine şi acasă, jocuri inovative şi dezvoltarea inteligenţei şi a intuiţiei.

Centrul internaţional a adus în sistemul educaţional din România cea mai nouă tehnologie pentru învăţarea limbii străine de către copii, şi anume realitatea augmentată. Tehnologia animă, cu sunet şi video, o imagine statică de pe o pagină clasică, prin scanarea acesteia cu ajutorul unei tablete sau a unui telefon inteligent şi copilul învaţă mult mai uşor cum se pronunţă cuvintele în limba engleză, ajutându-l să vorbească limba cât mai corect.

„Considerăm că sistemul de educaţie trebuie să se adapteze, atât din punct de vedere tehnologic, cât mai ales din punct de vedere al stilului de predare-învăţare, la nevoile şi curiozităţile generaţiei din ziua de azi. Tinerii din ziua de azi sunt mai greu de convins, e mai greu să-i pui într-o bancă rigidă şi să le vorbeşti unidirecţional. Succesul metodei Helen Doron English constă în îmbinarea învăţatului cu distracţia şi tehnologia, iar rezultatele pe care le-am obţinut, peste tot pe planetă, sunt remarcabile. Am reuşit să găsim metoda ideală prin care copiii nu doar să vorbească în engleză, ci să şi gândească în engleză, aşa cum se întâmplă cu limba maternă. Acesta a fost motivul pentru care ne adresăm unei grupe mai mici de vârstă, deoarece este mult mai la îndemână pentru copii să exerseze concomitant limba maternă cu limba engleză”, declară specialistul în educaţie Ştefania Filip, coordonator al Centrului Internaţional Helen Doron English, în România.

Helen Doron English este o instituţie internaţională cu un succes de 30 de ani în predarea limbii engleze pentru copii de la 0 la 18 ani. Peste 2 milioane de copii din intreaga lume  vorbesc astăzi engleza datorită Helen Doron English.

Organizatorii atrag atenţia însă că numărul de locuri este limitat, astfel încât, pentru participare, părinţii doritori trebuie să se înscrie. Detalii pe site-ul www.HelenDoron.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: