Anisie, întrebată cum va reuşi să fie şi ministru, şi profesor: Totul se va desfăşura în afara programului de lucru de la minister

Anisie, întrebată cum va reuşi să fie şi ministru, şi profesor: Totul se va desfăşura în afara programului de lucru de la minister

Monica Anisie, ministrul Educaţiei, susţine că va reuşi să fie şi dirigintă şi ministru

Monica Anisie a fost întrebată duminică, înaintea videoconferinţei cu inspectorii şcolari la care vor fi stabilite ultimele detalii cu privire la începerea anului şcolar, despre cum va reuşi să predea, să îndeplinească rolul de dirigintă şi simultan funcţia de ministru. Cum a răspuns.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Vom avea timpul necesar, totul se va desfăşura în afara programului de lucru de la Ministerul Educaţiei” a afirmat Monica Anisie, întrebată cum va reuşi să predea, să fie şi diriginte şi să se ocupe şi de portofoliul pe care îl deţine în Guvern. 
 
Ministrul Educaţiei nu a făcut alte comentarii cu privire la întrebarea pe care a primit-o. 
 
Monica Anisie este  profesor de Limba şi literatura română la Colegiul „Tudor Vianu” din Bucureşti.
 
Anterior numirii sale ca ministru al Educaţiei, în toamna anului trecut, aceasta a ocupat mai multe funcţii de conducere în administraţia centrală, fiind, printre altele, consilier la Cotroceni în mandatul fostului preşedinte Traian Băsescu, cât şi secretar de stat în Ministerul Educaţiei în perioada Guvernlui Cioloş.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările