În ce judeţe vor fi şcoli închise marţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şcolile din Timiş vor rămâne închise şi marţi, la fel şi unele unităţi de învăţământ din Arad, Mehedinţi şi Vâlcea. Cursurile au fost suspendate integral, luni, în judeţele Timiş şi Mehedinţi, dar şi în unele unităţi şcolare din Arad, Argeş, Bihor, Caraş-Severin, Cluj, Dolj, Hunedoara, Maramureş, Olt, Satu Mare şi Vâlcea, din cauza vremii sau a unor probleme în alimentarea cu electricitate, după cum a anunţat Ministerul Educaţiei.

Potrivit Ministerului Educaţiei, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, cursurile au fost suspendate integral, luni, în judeţele Mehedinţi şi Timiş, în urma reuniunilor comitetelor pentru situaţii de urgenţă.

Din motive similare sau din cauza unor probleme de alimentare cu energie electrică, luni nu s-au desfăşurat cursuri în mai multe unităţi de învăţământ din ţară: Arad (40), Argeş (13), Bihor (9), Caraş-Severin (33), Cluj (1), Dolj (2), Hunedoara (33), Maramureş (4), Olt (1), Satu Mare (10) şi Vâlcea (35).

"Pentru unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Timiş suspendarea completă a cursurilor a fost extinsă şi pentru mâine, 18 decembrie. De asemenea, marţi, 18 decembrie, ca urmare a vremii nefavorabile sau a unor avarii la reţeaua de energie electrică nu se vor susţine ore de curs în unităţi de învăţământ din judeţele Arad (40), Mehedinţi (24) şi Vâlcea (1)", arată sursa citată.

Ministerul Educaţiei precizează că aceste informaţii au fost comunicate de inspectoratele şcolare judeţene, în cursul zilei de luni, situaţia urmând să fie actualizată pe măsură ce apar  noi date.

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite