Wizz Air lansează noi rute. Care sunt destinaţiile şi la ce preţuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wizz Air pe aeroportul din Sofia FOTO 123 RF

Wizz Air a anunţat astăzi o nouă etapă de extindere a reţelei de transport din Timişoara, prin alocarea unei aeronave Airbus A320 adiţionale şi adăugare a patru noi rute bazei locale, precum şi creşterea frecvenţelor pe unele dintre cele mai populare rute existente.

otrivit companiei, noul Airbus A320 se va alătura flotei Wizz Air de la Timişoara în septembrie 2019, reprezentând o nouă investiţie WIZZ în România, de peste 100 de milioane* de USD, şi va crea 35 de noi locuri de muncă în cadrul companiei. Odată cu sosirea noii aeronave la Timişoara, flota Wizz Air din România va creşte la 27 de aparate de zbor, dintre care 3 la baza din Timişoara. Creşterea flotei va spori capacitatea Wizz Air în România cu 10,5% faţă de perioada anterioară, aceasta ajungând la 9,5 milioane de locuri la vânzare în 2019.  

Începând cu septembrie, cele mai noi zboruri Wizz Air vor conecta Timişoara cu Billund, încântătorul oraş din inima Danemarcei, care este oraşul de origine a renumitei companii Lego, două oraşe interesante din Germania – Nuremberg cel plin de istorie, în stil gotic, şi Karlsruhe/Baden-Baden, o destinaţie spa, de relaxare, situate la graniţa cu Franţa, cu unele dintre cele mai atractive castele din ţară, precum şi cu Doncaster/Sheffield, în Marea Britanie, perla Epocii Victoriene.

Primul zbor Wizz Air din Timişoara a decolat în 2008, iar de atunci compania a devenit lider pe aeroportul Traian Vuia cu peste 4,8 milioane de pasageri transportaţi până în prezent. În 2018, Wizz Air a transportat mai mult de 730.000 de pasageri pe cursele din Timişoara. WIZZ oferă oportunităţi accesibile de călătorie în toată Europa tuturor tipurilor de pasageri prin 19 rute cu tarife reduse spre 9 ţări de la Aeroportul Traian Vuia din Timişoara 

wizz air preturi

Anul trecut, WIZZ a transportat peste 8,3 milioane de pasageri pe rutele cu tarife scăzute din şi spre România, mai mult cu 14% faţă de 2017. În România, operaţiunile Wizz Air vor facilita anul acesta 6.000** de locuri de muncă în industrii conexe. WIZZ oferă în prezent 146 de rute spre 20 de ţări de la 10 aeroporturi din România. Bilete pentru noile rute sunt deja disponibile şi pot fi rezervate de la doar 99 de RON. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite