VIDEO Varianta de ocolire Săcueni, încă un proiect din seria „Ruşinii Naţionale”

VIDEO Varianta de ocolire Săcueni, încă un proiect din seria „Ruşinii Naţionale”

ONG-ul care monitorizează stadiul lucrărilor la drumuri şi autostrăzi, Asociaţia Pro Infrastructură, semnelează încă un proiect din seria „Ruşinii Naţionale” brevetat de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere: Varianta de Ocolire Săcueni

Şoseaua cu o singură bandă pe sens, lungă de doar 7,62 km, ocoleşte localitatea Săcueni din judeţul Bihor pe DN19 Oradea-Sighetu Marmaţiei. Primul contract a fost semnat în 2011 şi avea termen de finalizare 2013. Dar în 15.03.2013 abia s-a emis ordinul de începere... iar contractul a fost reziliat în 19.06.2015 la stadiul fizic de 53%.
 
Într-un final, la 4 (PATRU) ani de-atunci, mai precis pe 06.06.2019, oficialii CNAIR catadicsesc să scoată la licitaţie restul de lucrări. Primul termen de depunere a ofertelor este 08.07.2019.
 
Aşa cum vedeţi din imaginile aeriene, volumul şi dificultatea lucrărilor nefinalizate sunt extrem de reduse, un constructor serios fiind capabil să ducă la bun sfârşit şantierul în 6-8 luni de muncă susţinută.
 
Cerem responsabililor CNAIR să acorde acestui proiect un minim de competenţă şi atenţie prin derularea rapidă a licitaţiei şi desemnarea unui câştigător în cel mai scurt timp posibil”, susţine Asociaţia Pro Infrastructură.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: