VIDEO Ministrul Transporturilor: Nimic nu e prea scump pentru români când este vorba despre infrastructură

VIDEO Ministrul Transporturilor: Nimic nu e prea scump pentru români când este vorba despre infrastructură

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat joi pe şantierul de la ruta ocolitoare a Sucevei că lucrările se vor finaliza în termenul asumat şi nimic nu este prea scump pentru români atunci când vine vorba despre infrastructură.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întrebat dacă investiţia la ruta ocolitoare a Sucevei nu e prea mare, ministrul Răzvan Cuc a spus că „nimic nu e prea scump pentru români” când este vorba despre infrastructură şi trebuie finalizată.

„Trebuie făcută, iar Guvernul PSD şi-a asumat să o facă. Dacă alţii au blocat-o şi au îngheţat-o, noi am deblocat-o, am alocat fonduri şi acum o finalizăm. Alţii n-au obiective la judeţ şi vin să facă circ pe pe centură aici, în loc să-şi vadă de drumurile judeţene. (...) Nimic nu e prea scump pentru români atunci când vine vorba despre infrastructură”, a spus ministrul Transporturilor.

Investiţia la centura Sucevei a demarat în 2008 şi trebuia finalizată în trei ani, dar lucrările au fost întrerupte ca urmare a rezilierii contractelor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările