VIDEO Daea loveşte din nou: V-a intrat cormoranul în cap? Înseamnă că a avut succes!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Daea FOTO Inquam Photos Octav Ganea
Petre Daea FOTO Inquam Photos Octav Ganea

Ministrul Agriculturii Petre Daea şi deputatul PNL Florin Roman au avut un dialog aprins despre cormorani, în cadrul dezbaterilor privind bugetul alocat ministerului Agriculturii, Daea precizând că românii mănâncă astăzi mai puţin peşte decât cormoranii.

Vă prezentăm dialogul dintre cei doi, la dezbaterile pe adoptarea raportului pentru bugetul alocat ministerului Agriculturii.

Florin Roman: Domnul ministru, nu v-am auzit să spuneţi nimic despre cormorani.

Petre Daea: V-a intrat cormoranul în cap? Înseamnă că a avut succes! Nu dăm bani pentru cormorani. Nu, nu. (...) Este o problemă extrem de importantă. România, românii mănâncă astăzi mai puţin peşte din suprafaţă decât cormoranii. Iar dumneavoastră aici aveţi un mare rol ca parlamentar, pentru că există în Parlamentul României o modificare a anexei... Numai puţin, pentru că e bine să o ştiţi, pentru a putea gestiona votul în Parlament aici. Deci este duşmanul numărul unul al pisciculturii şi România deţine şi înainte de 1989 şi după 1989, ar fi trebuit să existe o politică de stat pentru dotarea pisciculturii în domeniu. Iar...

Florin Roman: Nu mai arătaţi, domne, aşa cu degetul. Opriţi-vă! 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite