VIDEO Cum a convins un ungur autorităţile să asfalteze străzile

VIDEO Cum a convins un ungur autorităţile să asfalteze străzile

Într-un mic orăşel din Ungaria, Kecel, un bărbat a găsit o metodă inedită să atragă atenţia autorităţilor. Înarmat nu cu hârţogăraie sau petiţii, ci numai cu un videoclip care a devenit viral, el a reuşit să rezolve problema străzilor neasfaltate ale oraşului, în numai trei zile, scrie Euronews.

Ştiri pe aceeaşi temă

Omul, care a cerut ca numele să nu îi fie dezvăluit, a venit cu ideea după ce o furtună i-a umplut strada, plină de şanţuri adânci, cu apă murdară. La scurt timp după, a filmat un videoclip care îl arată înotând în bălţile din stradă. Nu înainte să facă o paradă, îmbrăcat în slip şi halat de baie, echipat cu ochelari de înot şi încălzindu-se pentru „tură”.

El a declarat, pentru publicaţia ATV Network, din Ungaria, că a suferit răni minore în timpul realizării videoclipului, învinţindu-şi pieptul şi zona abdomenului.

La trei zile după ce a fost realizat videoclipul, care a atins 1,3 milioane de vizualizări şi a fost distribuit de 17.000 de ori pe Facebook de la momentul postării, muncitorii au apărut şi au început să repare drumul.

Guvernul ungar nu are fonduri pentru a repara toate drumurile din zonă. Lucrătorii rutieri au declarat pentru ATV că vor dura ani de zile înainte ca toate drumurile să fie reparate în oraş.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările