Vacanţe de la 1 euro la Târgul de Turism

Vacanţe de la 1 euro la Târgul de Turism

Turiştii care ajung la Târgul de Turism deschis la Romexpo în perioada 22 -25 februarie pot cumpăra de la standul Christian Tour vacanţe de o săptămână pe insula elenă Evia cu preţuri ce pornesc de la 1 euro (doar cazare).

Ştiri pe aceeaşi temă

Ei mai pot achiziţiona bilete de avion către Santorini, Creta şi Zakynthos la 4 euro (la care se adaugă taxele de aeroport) şi sejururi all inclusive în staţiunea Antalya din Turcia, în insulele Creta şi Rhodos şi în staţiunea egipteană Hurghada de la 99 de euro (plus taxele de aeroport).

„La Târgul de Turism din primăvară, românii vin mai ales pentru pachetele speciale şi pentru reducerile pe care nu le găsesc în mod curent în ofertele agenţiilor. Christian Tour este un brand consolidat în ultimii peste 20 de ani, iar turiştii ştiu deja că la standul agenţiei noastre găsesc cele mai bune oferte”, afirmă Cristian Pandel, CEO Christian Tour.

Cei care nu vor fi atât de norocoşi încât să prindă vacanţe la 1 euro, găsesc tot la standul Christian Tour sute de pachete cu reduceri de până la 50% şi oferte speciale valabile pe perioada târgului. Astfel, un bilet de avion dus-întors către Muntenegru poate fi cumpărat cu 19 euro (plus taxe) şi cu 29 de euro spre Antalya. Turiştii care optează pentru transport charter cu autocarul găsesc vacanţe de 7 zile în Grecia, cazare la vilă, cu preţuri de la 19 euro (Zakynthos, Parga şi Corfu), de la 20 de euro (Thassos), de la 25 de euro (Evia şi Halkidiki), de la 35 de euro (Riviera Olimpului), de la 39 de euro (Lefkada) şi de la 84 de euro (staţiunea Kusadasi, Turcia).

Şi amatorii de circuite culturale au motive de bucurie. Pachetele cumpărate pe perioada târgului includ excursiile opţionale, pentru care în mod obişnuit turiştii ar fi trebuit să plătească. De pildă, cei care vor să descopere regiunile Toscana şi Emilia-Romana din Italia şi îşi achiziţionează pachetul pe perioada târgului merg gratuit în excursiile opţionale “Siena şi Florenţa” şi “Pisa şi San Gimignano”. 

Ofertele sunt valabile pe perioada Târgului de Turism în limita locurilor disponibile. Turiştii care îşi rezervă acum o vacanţă plătesc un avans de 25%, încă 25% până la expirarea perioadei de Early Booking şi restul de 50% cu 21 de zile înainte de plecarea în vacanţă.

Tot cu ocazia Târgului de Turism, Christian Tour lansează circuite culturale în destinaţii exotice, precum Thailanda, Cambodgia, Vietnam, Laos, China, Malaezia, Singapore şi Cuba. De exemplu, un circuit de 12 zile în Cuba costă de la 1.995 de euro (+ 599 euro taxe de aeroport), iar un circuit de 13 zile în China costă de la 1.499 de euro (+ 499 euro taxe de aeroport).

 

citeste totul despre: