Urmăriţi trenurile în timp real! CFR are un portal prin care se poate vedea unde se află fiecare tren şi ce întârziere are

Urmăriţi trenurile în timp real! CFR are un portal prin care se poate vedea unde se află fiecare tren şi ce întârziere are

Călătorii pot afla în timp real dacă trenurile întârzie şi în cât timp au parcurs distanţa până la destinaţie

Administratorul reţelei publice feroviare, CFR SA, anunţă într-un comunicat că pentru informarea în timp real a călătorilor despre graficul de circulaţie al trenurilor, pe site-ul CFR SA este funcţional programul IRIS, care oferă date despre poziţia exactă a unui tren aflat în circulaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Utilizatorii trebuie să cunoască numărul trenului pe care vor să-l identifice.

Pogramul poate fi accesat direct la această adresă

Camere web în gările mari

De asemenea, pasagerii care pornesc în călătorie din gările Bucureşti Nord, Braşov, Craiova şi Timişoara pot afla ora de plecare sau de sosire a unui tren tot pe site-ul companiei CFR SA, prin accesarea acestui link.

Pe toată perioada de funcţionare a comandamentelor de iarnă, personalul CFR SA va menţine comunicarea cu operatorii de transport feroviar (OTF) şi va aviza condiţiile de circulaţie pe secţiile de cale ferată, mai precizează CFR SA.


Ora 14.00: Circulaţie în condiţii de iarnă

Compania mai informează că circulaţia trenurilor este adaptată în continuare la condiţiile de iarnă.

„Până la ora 14.00, niciun operator de transport feroviar de călători (de stat sau privat) nu a anunţat reducerea numărului de curse pentru această zi, în grafic fiind programate să circule peste 1.600 de trenuri de călători şi de marfă pe reţeaua naţională“, arată CFR SA.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: