Un nou serviciu de car sharing s-a lansat în Bucureşti

Un nou serviciu de car sharing s-a lansat în Bucureşti

O echipă locală de antreprenori, finanţată de Neogen Capital, a lansat CityLink, un nou serviciu de e-car sharing, cu o flotă de 150 de automobile Toyota Yaris şi Toyota Corolla, disponibile în Bucureşti, toate cu propulsie hibridă şi cutie de viteze automată.

Ştiri pe aceeaşi temă

În plus, fiecare automobil din flota CityLink are disponibil un scaun auto pentru copii, de tip înălţător.

Preţul începe de la 0,6 lei/minut plus 0,8 lei/km (în funcţie de tipul automobilului), cu un maxim zilnic de 140 de lei. În plus, prin intermediu opţiunii „Park & Keep”, CityLink permite şi rezervări de lungă durată, până la mai multe zile consecutiv, în funcţie de nevoile utilizatorului.

Şi pentru că parcarea este unul dintre factorii de stres cel mai des menţionat de către şoferii din Capitală, toţi utilizatorii automobilelor CityLink beneficiază de parcare gratuită în toate parcările din Bucureşti administrate de municipalitate, indiferent de timpul de staţionare.

„Oraşele inteligente au nevoie de mobilitate inteligentă, iar serviciile de tip car sharing contribuie la eliminarea barierelor esenţiale din traficul Capitalei şi al întregii ţări – dependenţa de disponibilitatea altui şofer. În plus, prin utilizarea unor maşini hybrid contribuim activ şi la reducerea poluării”, declară Igor Grosu, CEO CityLink.

Serviciul CityLink este accesibil printr-o aplicaţie mobilă dedicată, atât pentru utilizatorii de smarphone Android, cât şi pentru utilizatorii cu terminale IOS. Plata are loc automat, exclusiv prin intermediul aplicaţiei mobile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: