Un nou caz de coronavirus la fabrica Ford de la Craiova

Un nou caz de coronavirus la fabrica Ford de la Craiova

Producătorul auto Ford anunţă că un nou angajat a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19, iar persoanele cu care a intrat în contact au fost notificate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primul caz de infectare la fabrica Ford a fost depistat în luna mai, iar compania a reluat pe 4 mai producţia, cu o serie de măsuri speciale de siguranţă.

„Vă confirmam că ieri seara (23 iulie), unul dintre angajaţii noştri de la fabrica Ford Craiova a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19.

Siguranţa angajaţilor Ford este prioritară pentru noi. În acest sens, am notificat toţi angajatii care s-au aflat în contact apropiat cu persoana diagnosticată pozitiv, solicitându-le să se adreseze medicului de familie.

Am urmat pe deplin toate protocoalele globale Ford în vigoare şi lucrăm îndeaproape cu Direcţia de Sănătate Publica Dolj, în legătură cu acest subiect.

Vom monitoriza situaţia şi vom respecta toate instrucţiunile autorităţilor locale, în timp ce vom continua să punem în aplicare protocoalele de siguranţă ale Ford, cu scopul de a preveni răspândirea coronavirusului”, a transmis compania.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările