Un mare retailer îndeamnă românii la cumpărături responsabile pentru un consum raţional

Un mare
retailer îndeamnă românii la cumpărături
responsabile pentru un consum raţional

Marile lanţuri de magazine îndeamnă la consum responsabil

Ca urmare a creşterii intense a numărului de clienţi în cursul zilei de ieri în hipermarketuri, cora România doreşte să reasigure cumpărătorii români de existenţa unor stocuri suficiente de alimente şi produse non-alimentare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru ca experienţa de cumpărare în hipermarketurile cora România să se petreacă în condiţii optime, cora România precizează:

-         doar efectuarea de cumpărături responsabile pentru un consum raţional, în funcţie de nevoi şi nu de panică, va împiedica formarea unei aglomeraţii inutile, care nu este benefică în actual context, în care grija noastră principală este de a ne proteja unii pe ceilalţi şi de a asigura distanţa socială necesară.

-         cora România dispune de stocurile necesare pentru a reumple rafturile golite. Cu cât traficul de persoane va fi unul rezonabil, cu atât rafturile vor fi mai bine aprovizionate.

-         hipermarketurile cora au implementat toate măsurile de protecţie şi prevenţie împotriva contaminării cu COVID-19, însă aceste măsuri trebuie susţinute de un comportament social cumpătat din partea consumatorilor. Pentru aceasta, compania îndeamnă clienţii la calm şi la a fi cumpătaţi în achiziţiile efectuate, care să reflecte doar nevoile de familie actuale, fără a face stocuri suplimentare.

cora România reaminteşte că a luat peste tot în ţară măsurile necesare pentru protejarea propriilor angajaţi şi a clienţilor săi:

• au fost intensificate acţiunile de dezinfecţie la casele de marcat şi pe suprafeţele din magazin;

• au fost intensificate acţiunile de dezinfectare a cărucioarelor şi a coşurilor de cumpărături;

• au fost instalate recipiente cu dezinfectant pentru clienţi atât la intrarea în magazine, precum şi în alte puncte cu trafic intens;

• am comunicat clienţilor necesitatea distanţei fizice de 1,5 m în interiorul magazinului;

• am comunicat toate mesajele de prevenţie care ne-au fost transmise de către autorităţi, susţinând astfel efortul de informare corectă a publicului;

• am lansat şi desfăşurăm o amplă campanie de informare a consumatorilor si angajatilor în legătură cu măsurile de prevenţie şi de conduită în cazul apariţiei unor cazuri cu simptomatologii specifice;

• facem eforturi continue pentru mărirea stocurilor de substanţe dezinfectante atât pentru comercializare, cât şi pentru uzul personalului cora şi al clienţilor;

• organizarea activităţii cora.ro de livrare în sistem drive sau la domiciliu pentru a onora în mod eficient toate comenzile; cu toate acestea, şi pe acest tip de serviciu ne confruntăm cu un număr neobişnuit de mare de comenzi, de aceea facem apel la calm şi vă asigurăm că întreaga echipă face tot posibilul pentru a onora comenzile

• sistarea, pe o perioadă nedeterminată, a evenimentelor de teatralizare comercială pregătite pentru clienţi în hipermarketurile cora.

cora România precizează că evaluează zilnic măsurile luate şi este în contact cu autorităţile, astfel încât să asigure desfăşurarea activităţii comerciale în cele mai bune condiţii.

În plus, hipermarketurile cora îşi desfăşoară activitatea în spaţii ample, pentru confortul consumatorilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: