Un mare retailer dublează prima de Crăciun şi oferă asigurare de viaţă

Un mare retailer dublează prima de Crăciun şi oferă asigurare de viaţă

Un mare retailer din România extinde beneficiile pentru angajaţii săi, cu o nouă asigurare de viaţă şi prime de Crăciun duble în 2020, faţă de anul anterior.

Ştiri pe aceeaşi temă

În luna septembrie, compania a introdus o asigurare de viaţă care acoperă atât cazurile de accident, cât şi cele de îmbolnăvire şi care este valabilă oriunde în lume. Totodată, retailerul a introdus în asigurarea pe care le-o oferă angajaţilor săi, servicii speciale care au acoperire şi în cazul îmbolnăvirii ca urmare a infectării cu virusul SARS – CoV-2.

Mai mult, în luna decembrie 2020, Lidl va dubla prima de Crăciun şi va oferi 800 de lei pentru angajaţii cu o vechime mai mare de 6 luni în companie şi 400 de lei pentru cei care lucrează de mai puţin de 6 luni.

Totodată, la aceste beneficii se adaugă în luna decembrie şi cadouri de Moş Nicolae pentru angajaţii care au copii cu vârsta de până la 14 ani.

Investiţia totală a retailerului în aceste prime de Sărbători pentru echipa Lidl este de peste 11 milioane de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările