Trei români investesc două milioane de euro în primele spaţii de birouri „all inclusive“

Trei români investesc două milioane de euro în primele spaţii de birouri „all inclusive“

Trei antreprenori români pariază pe un 3house. Ei şi-au propus să deschidă trei locaţii în Bucureşti în următorii doi ani, având o suprafaţă totală de peste 15.000 de mp. Investiţia în primele spaţii de lucru, din Tudor Arghezi se ridică circa 1,7 milioane de euro.


Vlad Craioveanu, Ilinca Păun şi Cristian Ustinescu şi-au propus să lanseze până în 2019 primul spaţiu pentru afacerişti, situat într-o zonă ultracentrală. Acesta va fi complet funcţional începând cu luna ianuarie 2019, un prim etaj fiind disponibil pentru vizitare din luna noiembrie a acestui an. 
 
„Cred că cel mai important beneficiu al 3house este acela că le oferă membrilor şi vizitatorilor ocazia de a se concentra pe afacerile şi proiectele lor, fără a mai irosi timp şi resurse suplimentare pentru administrarea propriului spaţiu de lucru. Pentru că înţelegem foarte bine nevoile clienţilor noştri, precum şi ale echipelor lor, ne-am concentrat eforturile pe crearea unui produs care îi ajută pe cei care ne trec pragul să devină mai buni în tot ceea ce îşi propun. De la infrastructura de birou la serviciile integrate pentru angajaţi, de la calitatea ingredientelor din zona culinară, la atenţia pe care o acordăm vizitatorilor, 3house reprezintă un adevărat concierge ”, spune Vlad Craioveanu, co-fondator şi CEO 3house. 
 
Printre altele, locaţia va fi dotată cu birouri, zone open-space, va avea un spaţiu de evenimente cu o capacitate de 120 locuri şi un bistro marcă proprie cu o capacitate de 100 locuri. De asemenea, antreprenorii promit o gamă de servicii speciale, accesul la o comunitate diversă, sesiuni de networking, precum şi programe dedicate creşterii calităţii vieţii completează oferta 3house.
 
Vlad Craioveanu a introdus cu succes conceptul de co-working în România în 2012 prin lansarea Impact Hub Bucharest, Ilinca Păun este CEO al unei prestigioase şcoli de business din România, The Entrepreneurship Academy, cât despre Cristian Ustinescu, acesta are o vastă experienţă în domeniul imobiliar din România şi din afara ţării.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: