Transport gratuit cu metroul pentru cei care au cumpărat bilete la meciurile EURO 2020

Transport gratuit cu metroul pentru cei care au cumpărat bilete la meciurile EURO 2020

FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Iubitorii de fotbal care deţin bilete la meciurile campionatului UEFA EURO 2020 de la Bucureşti vor putea pot circula gratuit cu metroul în ziua meciului, până la ora 23:59, dar şi în ziua următoare, a anunţat, vineri, Metrorex.

Ştiri pe aceeaşi temă

Abonamentele gratuite se distribuie la standurile FRF special înfiinţate în acest scop.
 
„Aceleaşi condiţii se aplică şi pentru personalul acreditat UEFA – voluntari şi mass-media, pentru toată perioada desfăşurării turneului UEFA EURO 2020, la Bucureşti, respectiv în perioada 10-29 iunie 2021”, susţin reprezentanţii Metrorex.
 
În funcţie de traficul înregistrat, în acest weekend în care debutează primul meci din turneul UEFA EURO 2020, la Bucureşti, Metrorex va suplimenta numărul de trenuri în parcurs. Măsura se înscrie în obligaţiile asumate de statul român în calitate de stat co-organizator al EURO 2020.
 
De asemenea, suporterii vor beneficia de transport gratuit şi pe linia de cale ferată Bucureşti-Otopeni, pe toată perioada desfăşurării turneului la Bucureşti.
 
Potrivit unui proiect de Ordonanţă de Urgenţă publicat de Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, suporterii, staff-ul UEFA şi jurnaliştii vor beneficia de transport rutier gratuit în perioada 10 - 29 iunie 2021.
 
Pe linia de tren Gara de Nord – Otopeni circulă non – stop 72 de trenuri (36 de perechi) la fiecare 40 de minute, iar durata călătoriei pe cei 20 de kilometri este cuprinsă între 19 şi 25 de minute. Preţul unui bilet la CFR Călători şi la operatorii privaţi este 4 lei.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările