Touroperatorul israelian Meshek Wings, exclus din patronatul ANAT pentru că nu şi-a plătit cotizaţia anuală

Touroperatorul israelian Meshek Wings, exclus din patronatul ANAT pentru că nu şi-a plătit cotizaţia anuală

Touroperatorul israelian Meshek Wings Tour a fost exclus din patronatul Asociaţiei Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), unul din cele mai mari patronate din turism din România, din cauză că nu şi-a plătit cotizaţia anuală în cuantum de 1.230 lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Informaţiile au fost publicate pe site-ul ANAT şi au fost confirmate de reprezentanţii patronatului pentru News.ro.
 
”Cotizaţia ca membru ANAT este de 1.230 lei pe an. Au avut şi 30 de zile de graţie (Meshek Wings, n.r.), dar nu au plătit”, au declarat pentru News.ro reprezentanţii ANAT.
 
Potrivit informaţiilor publicate pe site-ul ANAT, în 2018 au mai fost excluse: HEFAISTOS-CM SA, Bucureşti, 18.04.2018, BAVARIA HOLIDAY GROUP SRL, Bucureşti, 16.04.2018, BUSINESS EVENT & TRAVEL, Bucuresti, 27.02.2018, JOY TRAVEL, Salaj, 08.02.2018 şi CENTRUL AGROTURISTIC BRAN SRL, Bran, 11.01.2018.
 
Touroperatorul israelian Meshek Wings aduce anual câteva zecii de mii de turişti israelieni în vacanţă în România. Compania a operat în ultimii ani curse charter între Tel Aviv şi Constanţa, Oradea şi Bucureşti.
 
ANAT este asociaţia patronală a agenţiilor de turism din România şi are ca membri activi 500 de agenţii de turism,  care cumulează peste 80% din vânzările pachetelor de turism şi călătorie, estimate la aproape un miliard de euro anual şi au împreună peste 4.600 de angajaţi.
 
Industria turismului în România are peste 120.000 de angajaţi  şi contribuie la economia naţională cu aproape 2% din PIB.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările