Bucureşti, 29 Mai 2014 – Aproape 15.000 români au expediat produse prin intermediul serviciului de livrare gratuită oferit de cel mai mare site de anunţuri din România, www.tocmai.ro, de la lansarea serviciului - la jumătatea lunii aprilie 2014 - şi până în prezent. Valoarea produselor expediate depăşeşte 1.000.000 de euro.  

„Serviciul de livrare gratuită scade practic preţul de achiziţie al unui produs, prin simplul fapt că tocmai.ro plăteşte costul transportului pentru acel produs de la vânzător la cumpărător. Astfel, preţul final este mai mic, iar acest lucru înseamnă că userii tocmai.ro pot face afaceri mai bune.”, a declarat Andreea Trif, Project Manager tocmai.ro.

Principalele categorii de produse vândute pe tocmai.ro şi expediate prin intermediul serviciului de livrare gratuită şi verificare colet, în ordine alfabetică, sunt: accesorii; calculatoare & accesorii, cosmetice & îngrijire personală; îmbrăcăminte; încălţăminte; jocuri & console; produse pentru mame şi copii; piese & accesorii; telefoane & gadgeturi; tv-audio-video-foto.

 

Serviciul “Livrare gratuită şi verificare colet”, pus la dispoziţie de tocmai.ro, oferă vânzătorilor posibilitatea de a expedia gratuit, în fiecare lună, până la 5 produse comercializate pe site. Astfel, tocmai.ro încurajează tranzacţiile pe site, eliminând costurile de transport, care până acum erau achitate de vânzători sau cumpărători. În plus, acelaşi serviciu aduce beneficii şi pentru cumpărători, care au la dispoziţie 7 minute pentru verificarea produsului primit, înainte de a achita contravaloarea acestuia. În momentul în care destinatarul s-a asigurat că articolul este exact cel comandat, acesta va achita ramburs suma agreată cu vânzătorul.

„Pentru a beneficia de serviciul de livrare gratuită, vânzătorii trebuie doar să activeze această opţiune, prin simpla modificare a unui anunţ deja existent sau prin adăugarea unui anunţ nou. Pasul următor este să plaseze comanda de livrare, completând în formularul afişat datele primite de la cumpărător. Simplu şi rapid.”, a adăugat Andreea Trif.

Serviciul este disponibil pe tocmai.ro începând cu data de 16 aprilie 2014, iar prin intermediul acestuia, vânzătorii pot trimite produsele afişate pe tocmai.ro pe întreg teritoriul României, prin FAN Courier.

Cumpărătorul trebuie să urmărească pe site anunţurile care au eticheta “Livrare gratuită şi verificare colet”, pentru a beneficia de acest serviciu. După ce a luat legătura cu vânzătorul, trebuie doar să-i comunice acestuia datele de livrare şi numărul de telefon la care poate fi contactat de către curier.

„Cumpărătorii pot deschide coletul şi verifica produsele, urmând să plătească doar dacă totul este în ordine. Prin acest serviciu ne-am propus să facilităm tranzacţiile pe site şi să facem lucrurile mai simple atât pentru vânzători, cât şi pentru cumpărători. În plus, ne dorim să încurajăm utilizatorii să folosească întotdeauna servicii sigure de expediţie şi primire pentru produsele lor.”, mai spune Andreea Trif.

Transportul este gratuit pentru coletele cu o greutate mai mică sau egală cu 10 kg, în localităţile standard FAN Courier, în limita a 5 colete lunar, pentru fiecare utilizator. Pentru celelalte zone, preţul este calculat în funcţie de greutatea coletului şi destinaţie.

 

Mai multe detalii despre serviciul „Livrare gratuită şi verificare colet” pot fi găsite pe site-ul www.tocmai.ro.