Timişoreana donează un milion de lei pentru Crucea Roşie. Iniţiativă naţională de strângere de fonduri

Timişoreana donează un milion de lei pentru Crucea Roşie. Iniţiativă naţională de strângere de fonduri

Timişoreana lansează o iniţiativă naţională de strângere de fonduri

Ca parte a iniţiativei naţionale de strângere de fonduri #separaţidarîmpreună, menită să sprijine necesităţile urgente ale sistemului medical din România în lupta împotriva Coronavirus, Timişoreana donează 1.000.000 de lei către Crucea Roşie Română pentru achiziţionarea de echipamente urgente şi necesare pentru spitalele din România.

„Trăim cu toţii vremuri cu adevărat unice, cu multe necunoscute şi multe temeri, însă acum este nevoie să fim alături unii de ceilalţi, chiar dacă trebuie să păstrăm distanţa socială. Este nevoie de multă empatie, de umanitate, de solidaritate şi tocmai de aceea, Timişoreana a lansat această iniţiativă de strângere de fonduri #separaţidarîmpreună, alături de Crucea Roşie Română.  Toţi românii care doresc să îi ajute pe semenii care au nevoie, se pot alătura iniţiativei donând echivalentul a 2 euro prin SMS la numărul 8827, cu textul: DONEZ”, afirmă compania.

Crucea Roşie va folosi aceste donaţii pentru achiziţionarea de echipamente urgente şi extrem de necesare spitalelor din România, acolo unde sunt trataţi românii afectaţi de noul tip de Coronavirus.

„România şi românii au nevoie unii de alţii acum, mai mult ca oricând. Suntem cu toţii parte din aceeaşi umanitate şi este datoria noastră, a tuturor, să ne implicăm activ. De 300 de ani, Timişoreana face parte din viaţa românilor, şi ne dorim să le fim alături şi în aceste momente. Chiar dacă în această perioadă suntem separaţi, putem fi împreună. Este nevoie de sprijinul, mai mic sau mai mare, al cât mai multora dintre noi, deoarece oricine poate ajuta în demersul #separaţidarîmpreună. Este o bucurie pentru noi să vedem că iniţiativa a fost susţinută imediat de partenerii noştri de la Crucea Roşie Română şi le mulţumim tuturor partenerilor care se vor alătura în continuare”, a declarat Dragoş Constantinescu – Preşedinte Ursus Breweries, deţinătoarea mărcii Timişoreana.

 „Ne bucurăm că împreună cu Timişoreana am demarat această iniţiativă comună de a oferi încă un sprijin tuturor românilor afectaţi şi adevăraţilor eroi din sistemul medical care luptă în fiecare moment pentru salvarea de vieţi omeneşti.  Eforturile personalului medical român sunt uriaşe, aşa că este esenţial ca în această perioadă să fim cât mai mulţi, uniţi şi alături de ei, pentru că doar împreună putem să depăşim aceste momente dificile”, a completat Ioan Silviu Lefter, Director General, Crucea Roşie Română. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: