Tesla vine în România şi caută angajaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elon Musk FOTO AFP
Elon Musk FOTO AFP

Gigantul american Tesla se pregăteşte să îşi deschidă în curând un centru în România şi deja este în căutare de angajaţi.

„Pentru că ne pregătim pentru intrarea noastră în România, căutăm să recrutăm un tehnician service care să se alăture noii noastre echipe din Bucureşti”, arată compania în primul dintr-o serie de anunţuri de angajare similare publicate pe site.

Tesla caută momentan să angajeze cinci persoane în Bucureşti, full-time: manager de magazin, consultant vânzări, manager de service şi doi tehnicieni pentru service. Anunţurile au fost postate în data de 14 decembrie.

tesla anunt angajare romania

Tesla arată şi ce aşteaptă de la candidaţi: „Pentru a reuşi la Tesla, trebuie să fii energic, foarte organizat şi inteligent. Ar trebui să ai o pasiune pentru marcă şi abilitatea de a-ţi dezvolta abilităţile tehnice şi de a te dezvolta într-un mediu de echipă”.

Compania mai transmite că aşteaptă CV-uri exclusiv în engleză.

Tesla nu are în prezent o reprezentanţă în România, deşi comenzile sunt disponibile pe piaţa noastră.

În toamna anului trecut, Elon Musk, directorul general al Tesla, reitera că producătorul american de automobile electrice intenţionează să-şi extindă prezenţa pe majoritatea pieţelor din Europa de Est, dar la începutul anului 2020.

În martie 2019, producătorul auto american a indicat că vrea să ajungă la o acoperire de 99% în Europa până la finele anului, pentru România fiind pregătite trei staţii de încărcare Supercharger, în Bucureşti, Craiova şi Brăila.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite