Teodorovici a scăpat de tot de Ionuţ Mişa: A fost înlocuit şi de la şefia Direcţiei Mari Contribuabili din ANAF

Teodorovici a scăpat de tot de Ionuţ Mişa: A fost înlocuit şi de la şefia Direcţiei Mari Contribuabili din ANAF

Neînţelegerile dintre ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, şi Ionuţ Mişa, precedesorul său, ulterior numit şef al Fiscului şi-apoi trecut pe linia mai puţin vizibilă: Direcţia Marilor Contribuabili din cadrul ANAF, pare să se fi terminat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ionuţ Mişa, fost ministru de Finanţe şi apoi fost şef al ANAF a fost înlocuit de la Direcţiei de Administrare a Marilor Contribuabili, în locul său fiind adusă Laura - Nicoleta Nasta, fost adjunct la colectare persoane juridice în cadrul Administraţiei sector 1 a finanţelor publice Bucureşti, scrie Hotnews.
 
Ionut Misa şi-a început activitatea în cadrul Direcţiei Generale de Finante Publice Constanta, în funcţia de sef al Serviciului de Îndrumare, Colectare Venituri. 
 
Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice,ceruse demiterea lui Mişa de la conducerea ANAF încă de la începutul anului, postul lui Mişa fiind ocupat de Mihaela Triculescu, şi ea ulterior îndepărtată de la conducerea ANAF.
 
Ionuţ Mişa a ocupat funcţia de preşedinte al ANAF de la finele lunii martie 2018. Anterior, până la 15 ianuarie 2018, acesta a fost ministru al Finanţelor, funcţie pe care a preluat-o la finele lunii iunie 2017. Absolvent al Universităţii Ovidius Constanţa – Facultatea de Ştiinţe Economice, Mişa şi-a început activitatea ca economist la firma Agroservice Constanţa, în 1998, iar, între 1999 şi 2001, a lucrat la Primăria Constanţa şi în a doua jumătate a anului 2001 la Autoritatea pentru Privatizarea Activelor Statului (APAPS)–Sucursala Regionala SEConstanţa. Din decembrie 2001, acesta a început să lucreze în cadrul Fiscului din Constanţa, avansând până la funcţia de şef al acestei administraţii, între aprilie 2009 şi februarie 2013.
 
Începând cu toamna anului trecut, ministrul Finanţelor a început să-i aducă o serie de critici legate de activitatea sa şi, implicit, a structurii pe care o conducea.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: