Teodorovici, ironizat de una dintre cele mai mari companii de HR: Angajăm specialist înfrumuseţare chiparoşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Orlando Teodorovici FOTO Inquam Photos / George Călin

O companie multinaţională de HR, una dintre cele mai mari din România, îl ironizează pe ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, care l-a jignit pe liberalul Florin Cîţu, numindu-l ”urât”, ”prost” şi ”chiparos”.

„Angajăm specialist înfrumuseţare chiparoşi”, a postat Lugera pe pagina oficială de Facebook. ”Detalii la ricardo@lugera.ro”, se mai arată în mesaj, aluzie la cel de-al doilea prenume al lui Teodorovici, Orlando.

”Când vorbeam despre joburile viitorului, nu neapărat la un astfel de rol ne gândeam, dar ne adaptăm la piaţă. Ştiţi pe cineva?”, completează compania.

    

recrutare teodorovici ingrijire chiparosi

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, l-a jignit pe liderul senatorilor PNL în timpul dezbaterilor pe buget, desfăţurate la comisiile de specialitate. Ulterior, acesta a continuat să se amuze de ceea ce i-a transmis senatorului Florin Cîţu.

În timp ce, senatorul PNL Florin Cîţu depunea un amendament, ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici le-a cerut colegilor săi să respingă acest amendament şi l-a jignit pe liderul aleşilor PNL  

„Eşti frumos! Chiparosule! După ce că eşti urât, mai eşti şi prost. Ai auzit? Cîţule, după ce că eşti urât, eşti şi prost!”, i-a spus Teodorovici râzând. De altfel, acesta a insistat cu apelativul „prost“ la adresa colegului senator. 

Întrebat de jurnalişti de ce a folosit aceste apelative, Teodorovici a susţinut că nu a spus nimic urât: „Am spus ceva urât? Am zis frumosule, chiparosule. Vedeţi ce înseamnă chiparos”, a completat Teodorovici amuzat.  

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite