Teodorovici, către cei care i-au lăsat mesaje acuzatoare pe Facebook: Ce-mi doresc ei mie, le doresc şi eu dânşilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a răspuns miercuri celor aproximativ 2.500 de români care şi-au exprimat nemulţumirea, pe pagina sa de Facebook, în legătură cu permisele de muncă.

„Celor care au dat mesaje în spaţiul online, ce să le spun? Ce-mi doresc ei mie, le doresc şi eu dânşilor. Din păcate, uitaţi-vă oriunde, fie că vă uitaţi la anumite mesaje din pagina mea de Facebook, fie că vă uitaţi oriunde în spaţiul online, mesajele, din păcate, sunt din ce în ce mai multe de natură de a instiga la ură între români. Este un lucru foarte trist. Eu sper că lucrurile se vor opri", a spus ministrul Finanţelor.

Teodorovici a menţionat că nu vrea să comenteze ceea ce fiecare a comentat. „Le mulţumesc celor care au trimis mesaje de tot felul. Fiecare a înţeles cât a putut din ceea ce eu am spus. Poate a fost şi o greşeală a mea de exprimare”, a completat el.

Ministrul Finanţelor a spus însă că românii trebuie să stea liniştiţi pentru că  „rolul nostru ca Guvern, al meu ca ministru de Finanţe, este de a lupta pentru a proteja drepturile românilor în afara ţării”. 

Citeşte şi:

Teodorovici a stârnit românii care muncesc în străinătate cu afirmaţiile legate de permisul de muncă: 2.200 de oameni i-au scris pe Facebook

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite