Taxify vrea să angajeze 50 de programatori în noul centru din Capitală

Taxify vrea să angajeze 50 de programatori în noul centru din Capitală

Platforma de ride-hailing Taxify va deschide un birou în Bucureşti, care va servi drept centru de inginerie software, unde vrea să angajeze 50 de programatori, în următoarele 6 luni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Echipa din Bucureşti va fi o unitate independentă de dezvoltare ce se va concentra asupra domeniilor de bază ale Taxify precum algoritmi de rutare, hărţi, geolocaţie şi ştiinţa datelor.

Biroul din Bucureşti, situat în zona Eroilor, va fi un centru de inginerie software şi are potenţialul de a deveni unul dintre cele mai mari sedii Taxify din lume, se mai arată în comunicat.

„Hărţile reprezintă una din cele mai importante caracteristici ce sunt vizualizate în aplicaţiile de ride-hailing, 95% din experienţa cu aplicaţia pentru utilizatorul final fiind dictată de acestea. Este important pentru noi să avem cei mai buni oameni din lume care să lucreze la acest aspect - în acest sens, Bucureştiul este un adevărat centru tehnologic european”, spune Rain Johanson, Directorul de Inginerie al Taxify, potrivit startupcafe.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările