Tarom suspendă zboruri către Chişinău, Belgrad şi Amman

Tarom suspendă zboruri către Chişinău, Belgrad şi Amman

Tarom suspendă zborurile către mai multe ţări, din cauza coronavirus

Compania aeriană naţională Tarom anunţă că suspendă zborurile către Chişinău, Belgrad şi Amman, începând cu data de 16 martie, din cauza măsurilor luate în contextul epidemiei de coronavirus.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Ca urmare a restricţiilor de intrare în ţară impuse de autorităţile din Republica Moldova în vederea limitării pandemiei COVID-19, începând cu 16 martie până la 31 martie 2020 TAROM suspendă operarea către şi dinspre Chişinău”, anunţă compania.

Mesaje similare sunt transmise şi pentru zborurile către Belgrad şi Amman, care de asemenea vor fi suspendate. Operarea către Belgrad este suspendată începând cu 16 martie până la 31 martie 2020. Spre Amman, zborurile se supendă începând cu 16 martie, fără o dată limită.

Toţi pasagerii afectaţi de suspendarea acestor curse pot opta pentru reprogramarea pe date ulterioare a călătoriilor fără penalizare sau rambursarea integrală a biletelor/tronsoanelor neutilizate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: