Tarom suspendă temporar zborurile către şi dinspre Israel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă Adevărul
Foto: Arhivă Adevărul

Tarom suspendă zborurile către şi dinspre TelAviv până în data de 20 martie 2021, ora locală 21:59, ca urmare a deciziilor luate de către autorităţiile din Israel.

”Conform ultimelor decizii luate de către autorităţile din Israel, vă informăm faptul că zborurile către şi dinspre TelAviv se vor anula până în data de 20 martie 2021, ora locală 21:59. ”, anunţă compania aeriană pe Facebook.

Reprezentanţii companiei precizează ca, în cazul în care călătorii nu au fost contactaţi deja şi biletele acestora au fost achiziţionate pe site-ul TAROM sau într-o agenţie TAROM, aceştia sunt rugaţi să trimită un mail la adresa contact@tarom.ro.

Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu, aflat în campanie electorală, a declarat că perioada restricţiilor impuse în Israel în contextul sanitar este aproape de sfârşit, relatează News.ro.

Până în prezent, 53% dintre cei aproximativ 9 milioane de locuitori ai Israelului au fost imunizaţi cu cel puţin o doză din vaccinul dezvoltat de Pfizer, potrivit datelor Ministerului Sănătăţii.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite