Tarom anunţă că programul de zbor este afectat din cauza condiţiilor meteo

Tarom anunţă că programul de zbor este afectat din cauza condiţiilor meteo

CNAB anunţă că unele companii ar putea anula curse aeriene

Compania naţională aeriană Tarom a anunţă că programul de zbor a fost afectat şi va fi şi în prima parte a zilei de joi „din cauza condiţiilor meteo nefavorabile”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Dragi pasageri, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, programul de zbor a fost afectat şi probabil va fi şi în prima parte a zilei de mâine. Vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a minimiza disconfortul creat şi pentru a reveni la normal cât mai repede posibil. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă reamintim că prioritatea noastră este să oferim călătorii sigure”, arată compania naţională, într-un mesaj publicat pe Facebook.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a anunţat marţi că traficul pe aeroporturile din Bucureşti se desfăşoara normal, în condiţii de vizibilitate redusă. Compania preciza că avioanele au înregistrat întârzieri la decolare, în general de 30-40 minute, dar şi la aterizare, din cauza ceţii.

„Din cauza ceţii şi a operaţiunilor de degivrare s-au înregistrat întârzieri la decolare, în general de 30-40 minute, dar şi la aterizare. Este posibil ca, din cauza vizibilităţii reduse, unii operatori aerieni să ia decizia anulării unor curse”, arată marţi CNAB într-un comunicat.

Compania le recomandă totodată pasagerilor să verifice situaţia zborului lor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările