Tap Air introduce zboruri zilnice între Bucureşti şi Lisabona

Tap Air introduce zboruri zilnice între
Bucureşti şi Lisabona

Portugalia este destinaţia primăverii, astfel că operatorul aerian Tap Air Portugal a decis să introducă zboruri zilnice directe între Bucureşti şi Lisabona.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Avem o creştere de 17% în ceea ce priveşte numărul de pasageri pe care îi transportăm între Bucureşti şi Lisabona. Tocmai de aceea am considerat că este oportun să introducem zboruri zilnice pe această rută. Ajungem, în acest fel, la un număr de aproape 8.000 de călători care zboară cu noi în fiecare lună”, declară Claudia Stroescu, Sales Manager Romania, Tap Air Portugal.

Reprezentanţii Tap Air pun la dispoziţie mai multe pachete tarifare pentru vară. Preţul unui bilet dus-întors cu toate taxele incluse porneşte de la 120 euro, dar posibilităţile de tarifare sunt multiple, tocmai pentru ca pasagerii să îşi poată adapta planul în funcţie de nevoile lor.

Tap Air Portugal a transportat lunar mai mult de un milion de persoane în ultimul an, potrivit datelor companiei, iar factorul de încărcare este egal cu nivelul record anunţat de IATA pentru 2017, 80,2% din numărul de locuri ocupate într-un avion, mai spune Claudia Stroescu.

În curând, românii vor putea zbura cu A320neo, un avion mai modern, confortabil şi prietenos cu mediul, în cadrul procesului de modernizare a flotei, început în 2015.

Noii acţionari ai TAP au anunţat, imediat după semnarea contractului de privatizare, o comandă pentru 53 de noi aeronave, de ultimă generaţie, către Airbus.

Până în 2025, faţă de cele deja integrate în flotă până în prezent, TAP va mai primi încă 71 de aeronave noi.

Portugalia a devenit în ultimii ani una din destinaţiile preferate ale românilor, fie că vorbim de o vacanţă la plajă sau de un city break în fascinanta Lisabona. Cu o listă impresionantă de locuri de patrimoniu UNESCO, peisaje spectaculoase, metropole pline de viaţă şi sătucuri izolate de munte, Portugalia este ţara în care te întorci de fiecare dată cu aceeaşi plăcere, pentru că descoperi de fiecare dată ceva nou.

Creşte interesul românilor pentru Brazilia

Lisabona este şi poarta de trecere către alte destinaţii la mare căutare şi asta se simte tot în creşterea numărului de călători. Traseele către şi dinspre Azore şi Madeira, de exemplu, au crescut cu 28,3% iar pe rutele către Brazilia numărul de călători este mai mare cu 18,6%.

În total Tap Air Portugal ajunge în 88 de destinaţii din 34 de ţări, inclusiv din America de Nord şi de Sud şi Africa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările