Sport extrem,  last minute de Sărbători: Destinaţiile din România le concurează pe cele din străinătate

Sport extrem,  last minute de Sărbători: Destinaţiile din România le concurează pe cele din străinătate

Turiştii găsesc cu greutate un loc în pensiunile din zonele montane, în ajunul sărbătorilor

Destinaţiile autohtone par să atragă atenţia turiştilor români, după ce ani la rând se vorbea de moda petrecerii sărbătorilor de iarnă în ţări exotice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Last minute la Dubai de Revelion cu reduceri de peste 200 de euro sau last minute în Maramureş cu reduceri de până la 20%! Aşa arată o mare parte a ofertelor agenţiilor autohtone de turism când vine vorba de sărbătorile de iarnă. Este adevărat, o ofertă destul de redusă.

Dacă în urma cu câţiva ani paginile principale ale operatorilor în turism erau invadate de oferte exotice, acum destinaţiile din România le concurează pe cele din străinătate. Practic căldura din insule e la concurenţă cu zăpada din Bucegi sau cu palinca din Maramureş.

Jucătorii din piaţă pun aceste tendinţe atât pe seama ameninţărilor teroriste din multe zone căutate de români în trecut, dar şi pe schimbările în bine ale mai multor unităţi de cazare din România.

În aceste condiţii operatorii din turism mai spun că cei care aşteaptă de sărbători ofertele last minute riscă foarte mult şi recomandă rezervările early booking, când preţul pachetelor este mult mai redus.

Citeşte cum mai găseşti o excursie de sărbători pe Adevărul Financiar.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările